Nationale Balkon Beweegdag

Dans

Op Nationale Balkon Beweegdag zorgden de docenten van het SKVR-dansprogramma Time to dance dat de bewoners van vier Aafje zorginstellingen een gezellige en sportieve dag hadden. 

Op vrijdag 4 juni organiseerde het Nationaal Ouderenfonds voor de tweede keer de Nationale Balkon Beweegdag. Op verschillende woon- en zorglocaties werden door het hele land  leuke, sportieve en toegankelijke activiteiten georganiseerd voor ouderen. Gewoon op balkon of in de tuin! 

De docenten van het SKVR-dansprogramma Time to dance gingen langs bij de bewoners van vier Aafje zorginstellingen en maakten er een mooie dag vol dans, muziek en beweging van. 

 

Time to Dance
Met Time to dance verzorgt SKVR sinds 2013 danslessen voor oudere Rotterdammers in diverse wijken. Dit gebeurt voor een deel in samenwerking met zorginstellingen, zoals Aafje. Daar worden bijvoorbeeld lessen gegeven aan interne bewoners, dagopvang en wijkbewoners. Voor lessen in de wijk wordt er samengewerkt met maatschappelijke organisaties zoals Buurtwerk, WMO Radar en anderen. Wil je meer weten over het dansprogramma? Lees hier verder voor meer informatie.