Wij zijn SKVR The Creative Network

SKVR dat ken je al. Maar wat is 'The Creative Network'?
We stellen ons even opnieuw aan je voor.
 

Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen erbij hoort. Met gelijke kansen voor iedereen. Met ontmoetingen. Want SKVR verbindt. We doen dit met kunst- en cultuuractiviteiten voor alle Rotterdammers. Maar we zijn meer dan de optelsom van activiteiten. We zijn een creatief netwerk. Van deelnemers en kunstprofessionals. Partners in het onderwijs, in de wijk en bij maatschappelijke organisaties in de stad. Relaties, vrienden en geïnteresseerden. Doe je mee? Je bent welkom! 

Vind ons in heel Rotterdam
Wil je iets creatiefs doen? Kijk dan even goed om je heen. Wij zijn in de buurt. In je eigen wijk. Op een school.  Of een Huis van de wijk. Of je nou ouder bent, jonger of heel jong. Zo maak je stappen. Met je talent. Met je eigenwijsheid. Met je fantasie en je verbeelding. Op jouw manier. In jouw tempo. En met kunstdocenten die jou inspireren. Dat vinden we belangrijk!

Deel je kennis en talent
Ben je een kunstprofessional? Werk je bij een maatschappelijke- of kunstorganisatie? Heb je gewoon een goed idee? Het netwerk groeit en is dynamisch. Laten we onze kennis en talent delen. Samen kijken we hoe we de stad creatiever en inclusiever kunnen maken. Zo versterken we elkaar.

Zet ons in voor een ander
Actieve kunsteducatie is waar wij sterk in zijn. Leerlingen en studenten dagen we uit met activiteiten en programma’s in het onderwijs. Van voorschools tot en met het mbo. Ouderen activeren we met inspirerende programma’s om elkaar te ontmoeten en creatief fit te blijven. 
Wie wil jij versterken?  Laat het weten. Dan gaan we samen aan de slag.

Meer weten, deelnemen of samenwerken?
Klik door. Dan weet je meer over: