SKVR Vernieuwt

Een gele stip...
The Creative Network...
Een nieuwe uitstraling...
Hier lees je wat er aan de hand is.
Ben je weer helemaal bij. 

SKVR The Creative Network

Je hebt het vast al gezien. SKVR verandert. Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen erbij hoort. Met gelijke kansen voor iedereen. Met ontmoetingen. Want SKVR verbindt. We doen dit met kunst- en cultuuractiviteiten voor alle Rotterdammers. Maar we zijn meer dan de optelsom van de activiteiten. We zijn een creatief netwerk. Van deelnemers en kunstprofessionals. Partners in het onderwijs, in de wijk en bij maatschappelijke organisaties in de stad. Relaties, vrienden en geïnteresseerden. Jij bent ook onderdeel van het netwerk! 
Daarom heten we vanaf nu ‘SKVR, The Creative Network’. Maar je mag ook het creatieve netwerk zeggen. Doen wij soms ook.
 
Een nieuwe uitstraling
Vanaf begin oktober 2022 bouwen we aan een nieuwe uitstraling. Een die past bij wie we zijn. Met een knalgele stip en de mooie mensen die samen het netwerk vormen in de hoofdrol. 
Op deze website en op onze socials zie je dit nu al terug. Ook de nieuwe locatie SKVR Hillevliet is helemaal in de nieuwe stijl neergezet. Kom snel langs!

Steeds meer gele cirkels
De nieuwe uitstraling kom je straks steeds vaker tegen . Op onze locaties en op alle middelen. Tot de zomervakantie in 2023 nemen we hiervoor de tijd. Zo maken we optimaal gebruik van beschikbare tijd, mensen en middelen. Want slimme en duurzame keuzes maken is belangrijk in deze dynamische tijd.