Make You Move Dance- Trial

Lessenserie van 4,6 of 8 lessen, voor alle leerjaren

Laat je leerlingen in deze lessenserie kennismaken met laagdrempelige muziek- en/of danslessen. Daarna kunnen ze op vrijwillige basis deelnemen aan de naschoolse lessen en deel uit maken van de dance- of musiccrew van de school.

Tijdens Make You Move Dance-trial maken de leerlingen in een lessensserie van 4,6 of 8 lessen kennis met de docenten en werkwijze van Make You Move. De lessen, verzorgd door aansprekende jonge docenten, geven ruimte aan expressie en dragen bij aan een brede ontwikkeling. De leerlingen ontdekken zo een vorm van vrijetijdsbesteding die voor hen vaak niet vanzelfsprekend is. 

Na de kennismaking door na schooltijd
Tijdens de uitvoer van de lessenserie gaan we met elkaar in gesprek over het programmeren van het Make You Move programma met wekelijkse muziek en/of danslessen na schooltijd. Enthousiaste leerlingen stromen op vrijwillige basis door naar de naschoolse lessen. Voor deze lessen vragen we een bijdrage aan de leerlingen. De school maakt geen kosten voor de naschoolse lessen.

Over de Danslessen
Tijdens de danslessen komen verschillende Urban stijlen aan bod zoals Afro, Hiphop en Azonto. 
De leerlingen worden ook uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Make You Move Specials die 4 á 5 keer per jaar plaatsvinden op de SKVR locatie Rotterdam Centrum. 

Onderdeel van een crew
De leerlingen vormen samen met hun docent de dance- of musiccrew van de school. De crews maken deel uit van het grotere Make You Move programma dat o.a. de Make You Move Specials organiseert zoals: Present Yourself, Get up and Dance, Flashmob/Buiten optreden en een grand finale. Zo worden de jongeren tevens onderdeel van een veilig netwerk van dansers en muzikanten met dezelfde interesses, jonge docenten met skills en kennis en andere kunstprofessionals o.a van SKVR.


Meer informatie en filmpjes over Make You Move naschools»
Meer informatie voor leerlingen over Make You Move»

Lessenserie van 4,6 of 8 lessen, voor alle leerjaren.

Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.

We maken graag een voorstel op maat. 
Neem contact met ons op.

Goed om te weten

Over de kosten 

We rekenen voor onze workshops en lessenseries een regulier uurtarief van € 79,60 of een intensief uurtarief van € 83,50. Dit uurtarief is inclusief voorbereiding, organisatie en afronding en exclusief materiaalkosten. Waar materiaalkosten van toepassing zijn vermelden we dit in de tekst. Het uurtarief is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

Korting op het uurtarief
Een korting van € 19,50 op bovenstaande tarieven is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Aaneensluitend roosteren
SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan. Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

We brengen graag vrijblijvend een offerte uit. 

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

Informatie en Boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Lital Ephraim
Coördinator onderwijs

(Ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief al? Je kunt je hier aanmelden.)