Workshops & Lessenseries
Primair Onderwijs

  • In alle kunstdisciplines
  • Met verschillende thema's
  • Op school of bij SKVR
  • Aansluitend op de kerndoelen Kunstzinnige Orientatie
De leerlingen vonden het geweldig!
leerkracht Primair Onderwijs
#daaromSKVR

Met welk onderwerp kunnen we je helpen?

Groepsvorming

Met een investering in de groepsdynamica van de klas zijn zowel de leerlingen als de leerkracht gebaat. Met onze groepsvormende activiteiten helpen wij de sfeer in je klas vooruit.

Bekijk de mogelijkheden
Wetenschap en Technologie

Bij Wetenschap en Techniek draait alles om vaardigheden als ICT vaardigheden, oplossend vermogen en ondernemingszin. Onze lessen en workshops maken dit op een creatieve manier toegankelijk voor je leerlingen.

bekijk de mogelijkheden
Gezond en Fit

Om een gezonde en fitte leefstijl te ontwikkelen, kun je maar beter zo vroeg mogelijk plezier in bewegen krijgen. Bekijk hier met welke lessen wij daar aan bijdragen.

Bekijk de mogelijkheden
Werken met een thema

Werken vanuit een thema biedt kansen voor focus en verdieping. Met deze workshops en lessenseries sluiten wij aan op het onderwerp of thema dat de school wenst. 

Bekijk de mogelijkheden
Hoe ben ik? - persoonsvorming

Nadenken over wie je bent en hoe je daar uiting aan geeft zijn onlosmakelijk verbonden aan cultuureducatie. In sommige lessen leggen we er extra de nadruk op.

Bekijk de mogelijkheden
Online workshops en activiteiten

Met de online workshops en activiteiten van SKVR gaan je leerlingen in een voor hen vertrouwde online omgeving creatief aan de slag met een ervaren kunstenaar / maker / docent.

Bekijk de mogelijkheden

Informatie en boekingen

We doen het al járen: structureel cultuureducatie aanbieden in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag, kunnen we inmiddels als de beste. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Ook als je deel wilt nemen aan KunstID of Ieder Kind Een Instrument kun je bij ons terecht.

Bel (010-2718320) of mail (onderwijs@skvr.nl) ons, of gebruik het contactformulier. Onze Iris helpt je graag.