SKVR Theater
iedereen het podium op

Pak jij tijdens familiefeestjes altijd de spotlight? En vind je het leuk om in de huid te kruipen van een ander? Dan ben jij de sterspeler die wij zoeken. Bij de SKVR theaterschool speelt iedereen een hoofdrol in de theaterlessen. Of je nu pas begint of al jaren toneel speelt, we hebben altijd een cursus die bij jou past!

Je krijgt les van gemotiveerde en ervaren docenten met een grote passie voor hun vak. Er is aandacht voor ieders niveau en ontwikkeling. Stap voor stap leer je wat er allemaal komt kijken bij het toneelspelen en bedenken van scènes. De cursussen sluiten goed op elkaar aan, waardoor je de mogelijkheid krijgt om door te groeien. In overleg met de docent is het mogelijk om later in te stromen. Je leert dat met theater alles kan, zo lang je jezelf en je fantasie maar bij je hebt. Spelplezier staat voorop! Iedere cursus sluiten we af met een toffe presentatie of voorstelling.

De theatercursussen en workshops vinden plaats op drie locaties: SKVR Rotterdam Centrum, basisschool de Globetrotter RvKO op Katendrecht en in theater Islemunda te IJsselmonde. Zo heb je altijd les bij jou in de buurt! De  cursussen voor jongeren en jongvolwassenen vinden uitsluitend plaats op locatie Rotterdam Centrum. Op bijna alle locaties hebben we beschikking over een professionele studio en theaterzaal.

 

Onze Theater cursussen