Zing mee met Matthäus aan de Maas

Volgend jaar is het 150 jaar geleden dat de Matthaus Passion voor het eerst in Nederland werd opgevoerd en dat was in Rotterdam

Voor de Evangelische Omroep (EO) reden om in april een grootse uitvoering in Rotterdam Ahoy te organiseren. Maar liefst 2000 amateurzangers mogen meedoen. 


Matthäus aan de Maas bevat alle hoogtepunten van de Matthäus Passion. De oorspronkelijke vier uur zijn teruggebracht tot 90 minuten om dit klassieke werk voor een breed publiek aantrekkelijk te maken. De stukken worden door een verteller aan elkaar verbonden. 2000 zangers uit het hele land krijgen de unieke kans om samen met een professioneel orkest, dirigent, solisten en verteller deel te nemen in deze bijzondere uitvoering van het grootste muzikale werk ooit geschreven. 


Intensieve stoomcursus
SKVR zorgt er natuurlijk voor dat Rotterdam goed vertegenwoordigd is. Wij hebben daarvoor een intensieve stoomcursus Matthaus aan de Maas ontwikkeld. Dirigent Bernhard Touwen en zangeres en docent Cora Schmeiser zorgen voor de perfecte begeleiding, zodat jij een unieke ervaring tegemoet kan gaan. Kijk hier naar de cursus en voor meer informatie over de uitvoering op de portal van Matthaus aan de Maas.