Vacature Wijkverkenner Rotterdam Noord

-

Ben jij een verbinder die het leuk vindt om met jongeren te werken en die het verschil kan maken in de Rotterdamse wijken?

Tijdens je werkzaamheden als verkenner in de wijk ga jij in gesprek met de rolmodellen uit de buurt en weet jij de hotspots te ontdekken. Je bent sociaal, legt makkelijk contacten en bent flexibel inzetbaar. Je kan breder kijken dan je eigen interesses, kan goed samenwerken met andere doelgroepen en staat dichtbij de belevingswereld van de jongeren. Je weet de behoefte van jongeren te vertalen naar activiteiten en initiatieven die je samen met de jongeren en partners in de wijk weet te realiseren. 
Je hebt een proactieve houding en woont in Rotterdam. In je werkzaamheden word je gecoacht door twee medewerkers van SKVR.

Jij:
•    hebt MBO werk- en denkniveau
•    bent tussen de 18 en 30 jaar oud
•    en je bent minimaal 12 uur per week flexibel beschikbaar

Ben jij zelfstandig, initiatiefrijk, innovatief, positief ingesteld en een aanpakker?  Dan nodigen wij je van harte uit om zo snel mogelijk te reageren maar in ieder geval voor 17 april.

Wij:
SKVR is een diverse en enthousiaste organisatie met zo'n 160 vaste medewerkers, 450 freelance docenten en 45 vrijwilligers die dagelijks zorgen voor een gevarieerd en inspirerend aanbod in de kunstdisciplines muziek, dans, theater, fotografie & media, schrijven, beeldende kunst en mode & design.

Wij bieden:
•    Een leer-werktraject waarin jij kan leren en ontdekken welke impact jij kan maken voor jongeren in Rotterdam Noord.  
•    Een salaris van minimaal € 2.108,- bruto per maand (schaal 6 cao Kunsteducatie) bij een 36-urige werkweek.
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanuit de Cao Kunsteducatie met onder andere een Individueel Keuzebudget van 13,4% van het bruto jaarsalaris. 
•    Een contract van minimaal een half jaar voor 12 uur per week. Bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden is er zicht op verlenging. 

Stuur je motivatie voor 17 april naar Hanna Tollenaar: h.tollenaar@skvr.nl en/of Mart Bechtold: m.bechtold@skvr.nl