Stuur jouw Ode aan onze tunnel in…

...en wie weet sta jij op 5 oktober op het podium tijdens het grote Openingsfeest na de renovatie van de Maastunnel.

Wat is jouw verhaal bij de Maastunnel? Reed je er jaren doorheen op weg naar je geliefde? Vind je het altijd spannend om doorheen te rijden? Of symboliseert de tunnel de verbinding tussen alle verschillende Rotterdammers? Wij zijn benieuwd naar jouw invulling!

Maak jouw eigen creatieve Ode en stuur hem in om te delen met de rest van de stad. Alle bijdragen krijgen een plek op de Maastunnel website. Inzenden kan tot 8 september naar onzetunnelSO@rotterdam.nl 

Oefenruimte nodig?

Werk je met meerdere mensen aan een Ode en hebben jullie een oefenruimte nodig? Dat kan bij SKVR! De komende zomerweken zijn onze studio’s voor een kleine bijdrage te gebruiken. Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Wie komt er op het podium?

Uit alle inzendingen maakt een jury een selectie van acts die op het Openingsfeest op 5 oktober mogen komen performen of in de expositie worden opgenomen. Voor de geselecteerde podiumacts organiseren we op 28 september nog een coachingsochtend bij SKVR waarin je tips en tricks leert om jouw acts nog verder te verfijnen. 

Zin in meer creativiteit?

In september start bij SKVR weer een nieuw seizoen met meer dan 100 leuke cursussen. Heb je de smaak te pakken? Kijk dan hier welke cursus jij wilt gaan doen na de zomer.