SKVR Brassbandschool opent Young Impact Celebration in Ahoy

Muziek

Op woensdag 12 juni vindt de Young Impact Celebration plaats in Ahoy Rotterdam. De SKVR Brassbandschool opent de show!

Tijdens het event treden ook artiesten op als Famke Louise, Broederliefde, Tony Junior en Teske. De Young Impact Awards worden dit jaar voor de derde keer uitgereikt! 

De Young Impact Celebration

Jongeren die zich inzetten voor anderen in de samenleving verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Duizenden jongeren komen tijdens deze feestelijke award show samen om hun positieve impact te vieren. 

Voorafgaand aan de award show konden jongeren genomineerd worden in vijf categorieën: Health, Education, Environment, Creativity en Community. Tijdens de Celebration op woensdag 12 juni maken de  winnaars kans op de George Maduro Prijs, een onderscheiding voor de ultieme held die zich belangeloos voor de maatschappij inzet. De winnaar wordt gekozen door de jongeren in de zaal. 

Start een challenge en win een ticket! 

Wat dit evenement bijzonder maakt, is dat je geen ticket kunt kopen, maar wel een ticket kunt verdienen. Alle jongeren die via Young Impact in actie zijn gekomen voor een ander krijgen een gratis ticket voor dit event. Wil je weten hoe je een challenge start of hoe je je bij een van de bestaande challenges kunt aansluiten? Lees hier verder op de website van Young Impact!