Ontdek 'Schateiland' bij SKVR in de meivakantie

In de meivakantie hoef je je niet te vervelen! Op vrijdag 3 mei kun je bij SKVR weer meedoen aan verschillende vakantieworkshops.

Door middel van dans, theater, zang, tekenen en animeren ga je deze meivakantie samen met leeftijdgenootjes op zoek naar ‘Schateiland’.

Schateiland

Houd jij van dans en toneel? Dan is vakantiemix (4-6 jaar) zeker iets voor jou! In de workshop vakantiemix (6-10 jaar) ga je in de ochtend eerst aan de slag met een zangworkshop. In de middag ga je verder met theater en dans. Beide workshops staan volledig in het teken van 'Schateiland', dus pas op voor piraten die op de loer liggen! 

Maak je eigen animatiefilm!

In de workshop vakantiemix (8-12 jaar) teken en animeer je een stop-motion film. In het eerste deel van deze workshop bedenk, teken en schilder je achtergronden voor je eigen animatiefilm. Speelt het verhaal zich af in een oerwoud, stad of op een vreemde planeet? Of misschien wel op 'Schateiland?' Je kan het helemaal zelf bepalen. Jij bent de kapitein van jouw verhaal! In het tweede deel van de workshop gebruik je de achtergronden om jouw verhaal tot leven te brengen. 

Alle vakantieworkshops vinden plaats op locatie Rotterdam Centrum, Aert van Nesstraat 45. Kijk hier voor meer informatie.