Omdat jouw werk in een tentoonstelling thuishoort

Of je nu een choreografie hebt geleerd, of een schilderij hebt gemaakt: jouw werk is om in te lijsten. Wanneer je jouw werk deelt op sociale media en daar de hashtag #daaromSKVR aan toevoegt, maak je deel uit van onze dynamische online tentoonstelling. 

SKVR zit bomvol creatievelingen die allemaal unieke dingen maken. We willen je helpen om al dat moois met elkaar te delen. Niet alleen het werk waar je berentrots op bent, maar ook de rest. Om te laten zien dat creativiteit niet alleen rozengeur en maneschijn is. En om anderen een handje te helpen met hun inspiratie.

Want inspiratie ligt niet altijd voor het oprapen – daar moet je naar op zoek. Je kijkt een film, luistert muziek, loopt door een bos of bezoekt een boetiek. Het kan overal zijn, dat ongrijpbare vonkje. Je weet dat het er is, want je hebt het eerder gevonden. Misschien schilderde een van je ouders, hoorde je op de radio voor het eerst je favoriete band of zag je in een museum iets wat je nooit eerder had gezien. Dat heeft je geïnspireerd, net zoals alle andere kunstenaars die je voorgingen. Geïnspireerd raken en inspireren, die cyclus willen we in stand houden met #daaromSKVR.

Hoe werkt het?
Je maakt een foto of filmpje van je werk en je plaatst het op een sociaal medium naar keuze. In de beschrijving schrijf je #daaromSKVR. Nu staat je werk in de tentoonstelling. Die kun je vinden door de hashtag in de zoekbalk te typen. Hoe meer mensen delen, hoe meer inspiratie. We hopen je werk binnenkort te zien!