Rock Central Muziekcoaching voor echte rockers, door echte Rockers!

  • Bandcoaching en skillslessen voor alternatieve gitaarmuziek
  • Officieel gecertificeerde vooropleider voor de Fontys Rock Academie
  • Knallen tijdens showcases in Baroeg

Alternatieve rock, metal, punk, grunge, indierock, hardcore, emo, stoner etc… Alles is mogelijk. Rock Central biedt een volledig coachingstraject toegespitst op de alternatieve gitaarmuziek. Of je nu gewoon lekker wilt leren spelen, je op zoek bent naar die ene vette sound of je wilt laten klaarstomen om zelf professional te worden, bij Rock Central zit je helemaal goed! 

Je kunt bij ons terecht voor bandcoaching, eventueel in combinatie met instrumentles en een officiële vooropleiding voor de Fontys Rockacademie. Voel je je helemaal thuis in de alternatieve gitaarmuziek, dan is Rock Central zeker iets voor jou!

Rock Central is een samenwerking tussen SKVR en poppodium Baroeg. Daarom treed je regelmatig op in deze rocktempel van Rotterdam.

Wil jij spelen in een rockband? Dan is bandles bij Rock Central de perfecte keuze. Je krijgt een uur bandcoaching met jouw eigen band door een vaste coach, je werkt aan de nummers die jullie willen spelen! 

Heb je al een band, dan kun je met je hele band inschrijven. Heb je nog geen band? Geen probleem, wij zoeken een passende band voor jou. Twee keer per jaar sta je te knallen in een showcase op rockpodium Baroeg.

Ook kun je de bandles combineren met les op jouw instrument! Je krijgt een uur bandcoaching met jouw eigen band door een vaste coach en daarnaast les op jouw instrument. Dat betekent veel leren én veel optreden.

Omdat de Fontys Rockacademie jaarlijks vele honderden aanmeldingen krijgt, is het een pittige klus om aangenomen te worden als student. Docent Patrick van Vlooten is auditiecoach. Hij kijkt naar jouw vaardigheden, ambitie en onderwijsbaarheid en zal jou aan de hand van een intensief coachingstraject klaarstomen voor de opleiding. Sluit jij dit traject goed af dan ben je al automatisch door naar de tweede selectieronde.

Auditiecoaching is momenteel beschikbaar voor (elektrische) gitaar. Meld je nu aan voor een intakegesprek! Hieruit volgt, afhankelijk van jouw speelniveau, visie en kennis een persoonlijk advies voor de te volgen auditiecoaching.

Om jezelf aan te melden stuur je een e-mail naar Patrick van Vlooten: p.van.vlooten@skvr.nl 

Onze Rock Central cursussen