Inschrijven kan vanaf nu.

Wacht niet te lang. Sommige cursussen zitten snel vol.

Het cursusseizoen is begonnen!

Maak een schilderij. Leer fotograferen. Speel een muziekinstrument. Dans je mooiste dans. Stap het toneel op. Maak je eigen kleding. 
Het maakt niet uit of je 9 maanden, 9 of 90 jaar bent. Je vindt bij ons de cursus die bij je past. Op locaties door heel Rotterdam én in het centrum van Capelle a/d IJssel.

Start snel of stroom in

Het cursusseizoen is begonnen! Cursussen zijn al gestart of gaan binnenkort beginnen. 
Inschrijven voor een cursus die al is begonnen? Geen probleem. Als er voldoende plekken zijn kan je instromen. Je betaalt alleen de lessen die nog volgen. 

Bekijk onze cursussen

Agenda
15 april 2024

Naaicafé, SKVR Hillevliet

Iedere maandagochtend ga je zelfstandig aan de slag in het gezellige Naaicafé bij SKVR Hillevliet. Onze ervaren docent is aanwezig voor hulp en advies. Deelname is gratis.
Lees meer
20 april 2024 — 21 april 2024

SKVR Mode Maaklab voor kinderen van 7 t/m 12 jaar - SOUTH EXPLORER EDITIE

Tijdens het 'South Explorer'-weekend is het Mode Maaklab op zaterdag én zondag open. Kom lekker meedoen. Samen met docent Anne de Graaf ontdek je elke week weer een andere techniek en materiaal. Er zijn zoveel verschillende manieren om mode of andere textiele kunstwerken te maken!
Lees meer
20 april 2024

Wereldmuziek Festival

Maak kennis met Turkse, Indiase en Braziliaanse muziek en dans!
Lees meer
22 april 2024

Naaicafé, SKVR Hillevliet

Iedere maandagochtend ga je zelfstandig aan de slag in het gezellige Naaicafé bij SKVR Hillevliet. Onze ervaren docent is aanwezig voor hulp en advies. Deelname is gratis.
Lees meer
01 mei 2024

Kleintjes- en Kinderkunstfestival Rotterdam Centrum

Kleintjes- Kinderkunstfestival, hét terugkerende vakantie-evenement! Doe jij ook weer mee in de meivakantie?
Lees meer
04 mei 2024

SKVR Mode Maaklab voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

Ga op zaterdagmiddag in het Mode Maaklab aan de slag. Samen met docent Anne de Graaf ontdek je elke week weer een andere techniek en materiaal. Er zijn zoveel verschillende manieren om mode of andere textiele kunstwerken te maken!
Lees meer
Nieuws

Succesvolle optredens van kinderorkesten en kinderkoren tijdens Landelijke Kindermuziekweek

Op 5 april opende de landelijke Kindermuziekweek. In de Doelen. Een dag later was het grote podium van de Jurriaanse Zaal voor kinderorkesten, schoolorkesten en kinderkoren van SKVR en RJSO. Met groot applaus van de fans in de zaal.
Lees meer

Nieuw leven voor vergeten kledingstukken op locatie Hillevliet

SKVR docent Anne Ramsair en haar cursisten geven mooie, maar vergeten kledingstukken een nieuw leven. Voor de lessen die binnenkort starten op de SKVR locatie Hillevliet, is Anne op zoek naar kwalitatief goede kleding.
Lees meer

Creatieve Lentekriebels

De zon schijnt vaker. Het is langer licht. Het is volop lente. Krijg jij er ook creatieve lentekriebels van? Half april starten er weer een aantal mooie cursussen bij SKVR.
Lees meer