Inschrijven kan vanaf nu.

Wacht niet te lang. Sommige cursussen zitten snel vol.

Het cursusseizoen is begonnen!

Maak een schilderij. Leer fotograferen. Speel een muziekinstrument. Dans je mooiste dans. Stap het toneel op. Maak je eigen kleding. 
Het maakt niet uit of je 9 maanden, 9 of 90 jaar bent. Je vindt bij ons de cursus die bij je past. Op locaties door heel Rotterdam én in het centrum van Capelle a/d IJssel.

Start snel of stroom in

Het cursusseizoen is begonnen! Cursussen zijn al gestart of gaan binnenkort beginnen. 
Inschrijven voor een cursus die al is begonnen? Geen probleem. Als er voldoende plekken zijn kan je instromen. Je betaalt alleen de lessen die nog volgen. 

Bekijk onze cursussen

Agenda
03 oktober 2023

Doe mee met Diversity Day

Een middag vol workshops én food for the brain. Met informatie, lezingen en 't panelgesprek: 'Een nieuwe visie op inclusie'. Versterk je netwerk en doe mee. Bij SKVR Hillevliet.
Lees meer
04 oktober 2023

Beleef het mee

Beleef het mee! Een creatieve ontdek ochtend bij SKVR Hillevliet. Speciaal voor kleintjes van 0-4 jaar.
Lees meer
18 oktober 2023

Kleintjeskunstfestival

Het Kleintjeskunstfestival; hét terugkerende vakantie-evenement! Bij SKVR Ringdijk.
Lees meer
Nieuws

Zinvolle activiteiten zorgen voor verbinding tussen ouderen

Het aantal kwetsbare ouderen in de stad stijgt. Dit is een maatschappelijk vraagstuk waar SKVR een rol van betekenis in kan spelen. Lees hier het interview met projectleider Kwetsbare ouderen Peggy van Mosselaar.
Lees meer

De WijkCultuurSchool is weer van start!

Op de WijkCultuurSchool ontdekken kinderen (8 t/m 12 jaar) hun creativiteit. Samen met buurtgenoten gaan ze wekelijks aan de slag met tekenen, theater, capoeira of muziek.
Lees meer

Instrumentenparade in de Doelen: veel kinderen proberen instrument uit

Op zondagmiddag 24 september probeerden honderden kinderen muziekinstrumenten van SKVR uit in de Doelen. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest speelde Tsjaikovski's Doornroosje. SKVR deed mee in het voorprogramma. Met de Instrumentenparade.
Lees meer