Fotografie en Media bij SKVR

Bij Fotografie & Media leer je de basis, diep je uit en scherp je aan. Van fotograferen op straat tot vormgeven op je laptop. Lekker praktisch, met focus op creativiteit.

Start snel of stroom in

Het cursusseizoen is begonnen! Cursussen zijn al gestart of gaan binnenkort beginnen. 
Inschrijven voor een cursus die al is begonnen? Geen probleem. Als er voldoende plekken zijn kan je instromen. Je betaalt alleen de lessen die nog volgen. 

Maak jij van elke Rotterdamse straathoek een foto? Schiet je de hele vakantie video’s voor je zomerse compilatie? Voorzie je het jaarlijkse kerstdiner altijd van prachtig vormgegeven menukaarten? Juist ja. Dan past SKVR Fotografie & Media helemaal bij jou. 

In onze cursussen leer je door te doen. Is bewezen effectief. De lessen zijn praktisch en je bent altijd actief, of je nu met een camera, in de studio of achter je laptop in de weer bent. Een groep bestaat uit maximaal 14 cursisten. 

Zonder creativiteit geen tof eindproduct. Kunnen we lang of kort over zijn, maar zo is het wel. Geen zorgen, wij gaan je helpen. We leren je niet alleen de technische aspecten van foto, vormgeving en video, maar duiken ook in kleur- en vormgevoel. Wanneer is een foto een goede foto? Wat is een goed ontwerp? Je zet jouw creativiteit in om tot een antwoord te komen. 

“Kijken” is hierbij een sleutelwoord. Begrijpend kijken, technisch kijken, genuanceerd kijken. Allemaal anders, allemaal goed. 

Kom je ook kijken?
 

We hebben verschillende locaties met de beste, passende faciliteiten. Goeie computers, exposeermogelijkheden, fotostudio’s en een donkere kamer…  alles voor onze Corbijns en Tarantino’s in de dop.

Wat je zelf mee moet nemen (aan kennis of materiaal) lees je in de cursusomschrijving. 

Cursussen met een computer zijn inclusief eigen computerwerkplek mét Adobe Creative Suite. Liever je eigen laptop mee? Mag altijd.  

Analoog fotomateriaal (ontwikkelaar, papier, negatieven en negatiefvellen) is niet bij de cursusprijs inbegrepen. 

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice. 

Haal alles uit je cursus met de online leeromgeving. 

Lesmateriaal altijd bij elkaar in één overzicht
Presenteer of laat je werk tussentijds beoordelen 
Bekijk werk van medecursisten (gratis inspiratie!)
Discussieer met medecursisten en docenten
Werken wanneer het jou uitkomt 

Inloggen
Log hier in als je al inloggegevens of een toegangscode hebt. 
Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Problemen?
Lukt iets niet? Mail Carlos even (c.sterke@skvr.nl) en vermeld je toegangscode en de cursus (dag/tijd/docent) waar je voor bent ingeschreven. Komt het helemaal goed.

Onze Fotografie & Media cursussen