Urban 12+

Urban dance is de dansstijl van nu: een creatieve dansstijl met veel hedendaagse invloeden. In deze cursus verken je diverse streetstyles zoals breakdance, popping, streetjazz & modern, hiphop en LA style. Naast bekende moves uit socials hoort eigen inbreng door freestylen er natuurlijk bij!

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 305,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 12 t/m 18 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Donderdag
18:30 - 19:30 uur
31-08-23 t/m 13-06-24
Tanya Pattianakotta
Inschrijven gratis proefles
Vrijdag
17:30 - 18:30 uur
01-09-23 t/m 21-06-24
Steven Lima
Inschrijven gratis proefles
Nieuwe locatie voor cursussen Hennekijnstraat (SKVR Centrum)

Deze cursus vindt (ook) plaats op de locatie Hennekijnstraat (SKVR Rotterdam centrum).

In de week van 6 mei, na de meivakantie, verhuist deze cursus van de Hennekijnstraat naar een nieuwe locatie. Het gaat om de locatie Benthemplein of Pieter de Hoochweg. Beide locaties zijn van Jeugdtheater Hofplein. Cursisten worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

De les begint met een stevige warming up en zijn er oefeningen om de spieren sterker en leniger te maken. Daarna leer je nieuwe moves die je daarna danst in een choreo die kan variëren van lyrical hiphop, clipdance, tot funky-jazz en hiphop-fast. Ook is er ruimte voor samenwerking en eigen inbreng bij het maken van de choreo! Je ontwikkelt creativiteit en een eigen stijl door dansopdrachten en freestylen. Je werkt met frasering, tempo en verschillende stijlen. De muziek in de les varieert van hiphop, R&B en pop. Kenmerkend aan de les is dat je altijd plezier beleeft, maar ook wordt ‘gepushed to the next level’, zowel fysiek als muzikaal.

Deze les bieden we aan als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in? Dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.