Modern basis

Deze dansles voor jongeren en volwassenen die zich de bewegingstaal van moderne dans eigen willen maken. In deze les leer je de basisvaardigheden van de moderne danstechniek zoals het gebruik van spanning/ontspanning, adem en zwaartekracht. Naarmate het jaar vordert, bouw je verder aan je techniek. Technische training, danscombinaties en improvisatie worden in één les gecombineerd.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 317,00
vanaf 21 jaar
€ 474,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
20:30 - 21:30 uur
02-09-24 t/m 30-06-25
Agnes Philipsen
Vol

Dansgevoel
Ooit ontstond deze stijl in reactie op het klassiek ballet, dat sterk gericht was op vorm en uiterlijk vertoon. Moderne dans is een expressieve dansstijl die uit gaat van natuurlijke bewegingen als springen, draaien, zwaaien, vallen, rollen. Moves uit andere stijlen worden in modern verwerkt, net als jouw eigen, unieke bewegingstaal. In de cursus dans je op uiteenlopende soorten muziek. Je ontwikkelt o.a. lichaamsbewustzijn, coördinatie en dansgevoel.

Deze les bieden we aan als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in? Dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.