Modern 8-10 jaar

Moderne dans is een expressieve stijl die uitgaat van bewegingen als springen, draaien, zwaaien, vallen en rollen. Je maakt je de basistechnieken van moderne dans eigen, en ontwikkelt lichaamsbeheersing, dansgevoel en een mooie houding. Creativiteit en fantasie wordt ontwikkeld door opdrachten en bewegingsspelletjes. Door te werken met frasering, tempo en verschillende stijlen wordt binnen de lessen ook de dansontwikkeling en muzikaliteit gestimuleerd. 

 

 

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 305,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 8 t/m 10 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
12:15 - 13:15 uur
02-09-23 t/m 29-06-24
Tanya Pattianakotta
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Inschrijven gratis proefles
Nieuwe locatie voor cursussen Hennekijnstraat (SKVR Centrum)

Deze cursus vindt (ook) plaats op de locatie Hennekijnstraat (SKVR Rotterdam centrum).

In de week van 6 mei, na de meivakantie, verhuist deze cursus van de Hennekijnstraat naar een nieuwe locatie. Het gaat om de locatie Benthemplein of Pieter de Hoochweg. Beide locaties zijn van Jeugdtheater Hofplein. Cursisten worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

De les
In de les worden staande oefeningen afgewisseld met grondoefeningen, waarbij je allerlei technische vaardigheden leert. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd om zelf bewegingen te verzinnen! Door middel van opdrachten leer je hoe je verhalen in dans kunt omzetten en hoe sfeervolle muziek jouw dans kan inspireren. Een deel van de lessen wordt begeleid met live muziek door een muzikant.

  • Eens in het jaar treed je op voor eigen publiek in de voorstellingsles.
  • Eens in de twee jaar sta je in het SKVR Theater en dansen we in een voorstelling compleet met kostuums, decors en theaterbelichting.
  • Alle jaarcursussen voor kinderen worden aangeboden in verschillende leeftijdsgroepen en leerniveaus. Zo voelt jouw kind zich op zijn of haar gemak in de les en kan het zich blijven ontwikkelen.

Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.