Modern 10-12 jaar

Moderne dans is een expressieve dansstijl die uitgaat van natuurlijke bewegingen. Hou je van springen, draaien, zwaaien, vallen, rollen? Dan is deze cursus moderne dans echt iets voor jou! Je ontwikkelt of verdiept jouw danstechniek en er is veel aandacht voor de zeggingskracht van dans. De eigen beleving speelt een grote rol in het bewegen. Je ontwikkelt lichaamsbeheersing, een mooie houding en creativiteit.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 305,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 10 t/m 12 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
13:15 - 14:15 uur
02-09-23 t/m 29-06-24
Tanya Pattianakotta
Inschrijven gratis proefles
Nieuwe locatie voor cursussen Hennekijnstraat (SKVR Centrum)

Deze cursus vindt (ook) plaats op de locatie Hennekijnstraat (SKVR Rotterdam centrum).

In de week van 6 mei, na de meivakantie, verhuist deze cursus van de Hennekijnstraat naar een nieuwe locatie. Het gaat om de locatie Benthemplein of Pieter de Hoochweg. Beide locaties zijn van Jeugdtheater Hofplein. Cursisten worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

De les
In de les begin je met oefeningen om zo je basistechniek te ontwikkelen of verbeteren. Belangrijk daarbij is het gebruik van de zwaartekracht en spanning/ontspanning, één van de kenmerken van moderne dans. Naast de technische training zijn er danscombinaties en improvisatieopdrachten, zodat je ook je eigen moves kunt verwerken in de dans! Je danst op verschillende soorten muziek en een deel van de lessen wordt begeleid met live muziek door een pianist.

  • Eens in het jaar treed je op voor eigen publiek in de voorstellingsles.
  • Eens in de twee jaar sta je in het SKVR Theater en dansen we in een voorstelling compleet met kostuums, decors en theaterbelichting.
  • Alle jaarcursussen voor kinderen worden aangeboden in verschillende leeftijdsgroepen en leerniveaus. Zo voelt jouw kind zich op zijn of haar gemak in de les en kan het zich blijven ontwikkelen.

Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.