Dansimprovisatie

Improviseren is een samengaan van beweging en muziek, ruimte, gevoel en dansplezier. In deze cursus onderzoek je met inspirerende opdrachten je eigen danstaal en ontdek je je persoonlijke mogelijkheden om op jouw eigen natuurlijke manier te bewegen. Iedereen is welkom, ongeacht danservaring. Stimuleer je creativiteit en laat je verrassen door de spontaniteit van dansimprovisatie! Deze cursus wordt gegeven op onze locatie in het centrum van Rotterdam.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 381,00
vanaf 21 jaar
€ 561,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
20:30 - 21:45 uur
28-08-23 t/m 24-06-24
Maroula Iliopoulou
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Inschrijven gratis proefles
Nieuwe locatie voor cursussen Hennekijnstraat (SKVR Centrum)

Deze cursus vindt (ook) plaats op de locatie Hennekijnstraat (SKVR Rotterdam centrum).

In de week van 6 mei, na de meivakantie, verhuist deze cursus van de Hennekijnstraat naar een nieuwe locatie. Het gaat om de locatie Benthemplein of Pieter de Hoochweg. Beide locaties zijn van Jeugdtheater Hofplein. Cursisten worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

De les
Iedere les brengt verrassingen. Elke week dans je rond een nieuw thema dat je individueel, in tweetallen of in een groep onderzoekt. Spelen met bewegingen, met vorm en gevoel, in een levendig proces van samenspel en interactie. Er zijn zowel momenten van actieve deelname als van observeren, van dynamische uitwisseling als van verstilling.