Klassiek 6-10 jaar

In deze cursus leer je alles wat je wilt weten over klassiek ballet én je verkent de basistechnieken, ontwikkelt dansgevoel, je coördinatie en de kunst om sierlijk te bewegen. Ook is er ruimte voor eigen inbreng. Daarbij zijn dansgevoel, presentatie en natuurlijk dansplezier belangrijke ingrediënten!

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 305,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 6 t/m 10 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
16:15 - 17:15 uur
28-08-23 t/m 24-06-24
Nikki Jansen
Inschrijven gratis proefles
Woensdag
14:00 - 15:00 uur
30-08-23 t/m 26-06-24
Erik van Duijvenbode
Inschrijven gratis proefles
Vrijdag
17:00 - 18:00 uur
01-09-23 t/m 28-06-24
Nikki Jansen
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Inschrijven gratis proefles
Nieuwe locatie voor cursussen Hennekijnstraat (SKVR Centrum)

Deze cursus vindt (ook) plaats op de locatie Hennekijnstraat (SKVR Rotterdam centrum).

In de week van 6 mei, na de meivakantie, verhuist deze cursus van de Hennekijnstraat naar een nieuwe locatie. Het gaat om de locatie Benthemplein of Pieter de Hoochweg. Beide locaties zijn van Jeugdtheater Hofplein. Cursisten worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

In de les doen we oefeningen aan de barre, maar dansen we ook veel door de hele studio. Je leert arm- en voetposities en allerlei passen van de klassieke techniek. In de danspassen worden langzame bewegingen afgewisseld met snelle sprongen en draaien. Een deel van de lessen wordt begeleid met live muziek door een pianist.

Dansboekje 
Bij deze cursus wordt gebruik gemaakt van een dansboekje, te koop bij de SKVR Dans voor € 12,50 (niet bij de cursusprijs inbegrepen). Dit boekje is door SKVR Dans speciaal ontwikkeld bij de cursus klassiek ballet. Het bevat allerlei achtergrondinformatie over klassiek ballet, er staan opdrachten in en er is ruimte om zelf te schrijven, tekenen, plakken.