Zomerfestival bij SKVR! ☀️

-

Een zomer vol creativiteit, plezier en het moment om jezelf te laten zien. Wij gaan er een feestje van maken, samen mét jou en dat 6 weken lang!

Van 20 juli tot en met 28 augustus is het Zomerfestival bij SKVR, voor jong en oud! Volg een cursus of workshop dans, muziek, fotografie, media, schrijven, mode, beeldend of theater.

Iedere woensdag en donderdag pakken we extra uit tijdens het zomerfestival van SKVR! Op die dagen vieren we Zomerfeest. Daarom kan je voor maar €15 een ticket voor een heel dagdeel kopen. Met 1 zomerfeest ticket volg je 2 verschillende workshops en geniet je ook meteen van de gratis randprogrammering eromheen. Er zijn allerlei extra activiteiten variërend van dag tot dag. Voor de kinderen is er op woensdag en donderdag apenkooi, spelletjes, film, suikerspin en nog veel meer.. Jongeren en volwassenen kunnen iedere woensdag genieten van extra activiteiten als live muziek in het muziekcafe, show je dansmoves met onze silent-disco, beleef met ons het zomerfestival en geniet daarbij van je sangria. Kom relaxen en geniet van de SKVR zon op het terras.

De SKVR Zomerfeest-sfeer proeven is gratis, kom langs!

Bekijk hier het volledige aanbod

www.skvr.nl/zomerfestival

Locatie: Hennekijnstraat 6, Rotterdam

 

Bekijk hier het programmaoverzicht: