Auditie Muziektalent

Muziek

Op woensdag 11 september vinden de audities plaats voor de SKVR Talentpoel & Talentklas: de talentroutes voor muzikanten. 

De Talentenpoel en -klassen zijn er voor alle jonge muzikanten (8 t/m 19 jaar) die blijk geven van een goed muzikaal gevoel en een natuurlijk gemak met hun instrument. Hiermee willen wij hen extra mogelijkheden bieden met als doel een brede muzikale en persoonlijke vorming. De audities zijn toegankelijk voor SKVR-leerlingen, maar ook voor leerlingen die elders muziekles volgen.

Jouw persoonlijke doel
Als deelnemer aan de Talentenpoel of -klas krijg je een persoonlijk leertraject, passend bij jouw leerdoel. De doorstroom naar vakopleidingen kán bijvoorbeeld een doel zijn, maar dit hoeft niet. Het kan ook een kans zijn om naast jouw gewone muzieklessen met andere enthousiaste en gemotiveerde leerlingen workshops te volgen, extra uitvoeringen te geven en gezamenlijk concerten te bezoeken. 

De opbouw van het traject
Je krijgt (naast jouw gewone muziekles) in een traject van 27 weken elke woensdag een uur 'talentles'. Tijdens deze lessen komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: Kamermuziek, optredens, podiumpresentatie, theorie, componeren aan de computer, concertbezoek De Doelen en Meet & Greet met solisten, masterclasses en optredens bezoeken bij Codarts.

Daarnaast wordt bekeken wat aanvullende mogelijkheden zijn om jouw doel te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit extra lessen als voorbereiding op het toelatingsexamen van een conservatorium. Hiervoor werken we samen met de conservatoria.

Talentenpoel 
Leeftijd: ongeveer 8-12 jaar
Lesdag en -tijd: wo 16.45 - 17.45 uur

Talentenklas
Leeftijd: ongeveer 12-19 jaar
Lesdag en -tijd: wo 17.45 - 18.45 uur

Praktische informatie
Leslocatie: SKVR Rotterdam Centrum, Hennekijnstraat 6
Kosten: Voor 27 talentlessen
€ 229,- voor SKVR-leerlingen
€ 305,- voor niet-SKVR-leerlingen
(aanvullende kosten in overleg)

De lessen worden gegeven door Lenie de Meij, Lucia Arends en door verschillende gastdocenten.
 

Wil je meedoen? Meld je aan voor de auditie
Vraag een aanmeldformulier aan via onze talentencoördinator Lucia Arends, l.arends@skvr.nl. Vul de formulieren in met een motivatie en aanbeveling van jouw vaste muziekdocent. Je wordt dan uitgenodigd om deel te nemen aan de auditie.

De auditie is op woensdag 11 september, op locatie Rotterdam Centrum. 


Meer info?
Stuur een mailtje naar onze talentencoördinator Lucia Arends, l.arends@skvr.nl.