Peutermix 3x3

Weet je nog niet wat je peuter leuk vindt? Of vindt hij/zij juist alles leuk? Schrijf je dan in voor deze kennismakingscursus van 9 lessen. Peutermix is een combinatiecursus waarbij het kind 3 lessen in 3 disciplines krijgt aangeboden zodat ze kennismaken met dans, toneelspelen en muziek (zang). Bij alle lessen werk je vanuit één thema, zoals toveren, superhelden of beestenboel, zodat er samenhang is tussen de lessen. 

Prijs voor 9 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 61,00
 • Cursus
 • Niveau: Alle niveaus
 • Leeftijd: 3 t/m 4 jaar
 • Dans, toneel én muziek

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
10:00 - 10:45 uur
22-05-21 t/m 17-07-21
Diverse docenten SKVR
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!
Zaterdag
10:00 - 10:45 uur
22-05-21 t/m 17-07-21
Diverse docenten SKVR
Vol

De verschillende docenten gaan vanuit hun vakkennis met de kinderen aan de slag met een gezamenlijk thema, die elk blok wisselt.  

 • Bij dans beweeg je op allerlei manieren: door een toverspreuk kan je veranderen in iets vliegends, kruipend, kronkelend en stampend! Op speelse manier worden hierdoor de motorische vaardigheden gestimuleerd en komt ook de creativiteit aan bod.
   
 • Bij theater gaan we uit van een verhaal. De creativiteit wordt geprikkeld omdat de kinderen verschillende rollen mogen spelen en hun fantasie volledig de vrije loop kunnen laten. Ook wordt de samenwerking gestimuleerd. Toneelspelen doe je met elkaar.
   
 • Bij muziek ga je jouw stem ontdekken, aan de slag met ritme en zelfs performen met de leukste kinderliedjes die over toveren gaan. Je loopt lachend, swingend en vol zelfvertrouwen de les weer uit!

Iedere derde les kunnen de ouders aan het eind komen kijken wat er in die stijl is gedaan en geleerd. Probeer alles uit en kijk wat je kind het leukst vindt. Daarna zijn er genoeg mogelijkheden om door te gaan!