Terug naar het overzicht

Werken bij SKVR

Vacature: Coördinator Voorschool- Jonge Kind

 • Startdatum in overleg
 • 16 uur per week

Over SKVR

Cultuurbeoefening mogelijk maken. Dat is wat we doen, samen met meer dan 700 kunstprofessionals. We brengen elk jaar meer dan 100.000 mensen in aanraking met cultuur en creativiteit. Op scholen, in onze eigen gebouwen en op locaties in de wijk. SKVR is er werkelijk voor alle Rotterdammers. Of je nu 0 of 100 bent. Onze kenmerkende gele cirkel gidst iedereen naar zijn eigen creativiteit. Naar eindeloze mogelijkheden. SKVR bestaat uit oneindig veel gele cirkels. Kunstprofessionals, scholen, wijken, maatschappelijke projecten. Wij zijn die gele cirkels. Met z’n allen. En samen vormen we een nieuwe verbinding.

Word onderdeel van The Creative Network. Je bent welkom!

Het team

Jij bent onderdeel van het honk onderwijs 0-13. Binnen dit team zijn de programma’s voor de voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang, het Primair- en het Speciaal Onderwijs opgenomen. Het team bestaat uit 17 coördinatoren en 220 docenten en zorgt jaarlijks voor een bereik zo’n 50.000 leerlingen op ruim 180 scholen. Meer informatie vind je op: skvr.nl/onderwijs

De functie

Jij bent verantwoordelijk voor het initiëren en organiseren van projecten in voorschoolse voorzieningen en kinderopvang gericht op het jonge kind (0 tot 4 jaar). Daarvoor onderhoudt je contact en werk je samen met de projectleider, docenten en de (locatiemanagers van de) kinderopvang organisaties. Je haalt wensen op bij de klant, volgt ontwikkelingen en signaleert kansen. Deze vertaal je naar concrete plannen en activiteiten vanuit jouw kennis van het jonge kind. De vakinhoudelijke ontwikkeling doe je samen met een docent en je begeleid de docenten bij de uitvoering van een activiteit en/of project. 

JIJ

 • Bent mens- en klantgericht en vindt het leuk om verbindingen te leggen.
 • Kunt projectmatig werken. 
 • Hebt kennis van ontwikkelingen op het gebied van cultuureducatie, kinderopvang en onderwijs.
 • Hebt ervaring met ‘het jonge kind’. 
 • Hebt ervaring in het begeleiden van docenten op het gebied van pedagogisch en didactisch handelen
   

WIJ

Wij zijn SKVR, The Creative Network. Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen erbij hoort. Wij hebben interesse in jou als persoon en zijn benieuwd naar hoe je in het leven staat! 

Wat kunnen wij bieden? 

 • Werken bij een veelzijdige Rotterdamse organisatie waarbij je je inzet voor de ontwikkeling van het jonge kind.
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van één jaar voor 16 uur per week met uitzicht op verlenging. 
 • Wij werken op basis van hybride werken waarbij je minimaal 1 dag op een SKVR-locatie werkt. 
 • De overige werklocatie(s), dagen en tijden zijn in overleg in te delen.
 • Een salaris van minimaal € 2.884,-- en maximaal € 4.361,-- bruto per maand (schaal 10 cao kunsteducatie) op basis van een 36-urige werkweek; 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO Kunsteducatie met onder andere een Individueel Keuzebudget van 13,4% over het bruto maandsalaris. Dit budget kun je naar eigen behoefte inzetten voor extra inkomen, extra verlof, een nieuwe fiets, jouw sportschool, abonnement en/of opleiding(en).

Solliciteren?

Stuur jouw motivatie en cv onder vermelding van ‘Coördinator Voorschool- Jonge kind´ naar sollicitaties@skvr.nl t.a.v. Sharon Dania. Solliciteren kan tot en met 29 januari 2022.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! 
Mail Sharon Dania, projectleider jonge kind, via s.dania@skvr.nl  
Meer info over het voorschoolse aanbod»