Street styles / clubdance

Workshop van 1,5 uur, Lessenserie mogelijk op aanvraag.
voor alle leerjaren en niveaus


Onze dansdocenten met specialisatie Streetstyles & Clubdance nemen de leerlingen/studenten mee in de wereld van Hiphop, Afrohouse of Housedance. 

Workshop

Tijdens de workshop Streetstyles & Clubdance maken de leerlingen/studenten ennis met de dansstijlen van nu: Hiphop, Afrohouse en Housedance. De leerlingen/studenten werken met bevlogen docenten die gespecialiseerd zijn in deze dansstijlen.  

Al sinds de jaren ‘80 van de vorige eeuw is er een non-stop ontwikkeling in de streetstyle en clubdance. Deze stijlen zijn uit Amerika overgewaaid. Ook Rotterdam heeft een bloeiende hiphop en club-scene. Pioniers als de breakdanceformatie de 010- Bboys, popping crew Pop’ Arazzi en de Groovekings hebben Rotterdam op de kaart gezet en inspireren de generatie van nu nog steeds! 
 
Lessenserie 
Een lessenserie Streetstyles & Clubdance is ook mogelijk. Hierin werken we in meerdere lessen binnen één van de stijlen: Hiphop, Afrohouse of Housedance. Of we laten de leerlingen/studenten kennismaken met alle drie de stijlen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.  

Een SKVR-dansworkshop staat voor Dansplezier, Samen leren, Sportief bezig zijn en Samen Creëren. Tijdens de lessen wordt er altijd gewerkt aan een actieve dans warming-up die past bij de specifieke workshop. Daarna gaan de leerlingen door middel van diverse dansoefeningen en dansopdrachten aan de slag met het thema en de gekozen dansstijl. De leerlingen worden uitgedaagd om creatief te denken, oefenen sociale en culturele vaardigheden en werken samen. De dansworkshop wordt altijd afgesloten met een presentatie voor elkaar en met elkaar.  

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR of op school 
Duur: 1,5 uur 
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.            
Groepsgrootte: maximaal 20 (in overleg meer mogelijk ligt aan locatie) 
Goed om te weten: op school vindt de les plaats in een gymzaal of groot lokaal

Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en Boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320) of mail (onderwijs@skvr.nl) ons, dan helpt Lital je verder. Contactformulier gebruiken mag ook.