Romeo & Julia

Workshop van 2 uur 
voor alle leerjaren en niveaus

De klassieker Romeo en Julia wordt in een nieuw jasje gestoken. In dit multidisciplinaire project komen theater, dans en media samen.

«Terug naar vorige pagina

Misschien wel het meest bekende liefdesverhaal ooit: Romeo en Julia. De twee zijn tot over hun oren verliefd, maar hun families zijn verwikkeld in een jarenlange vete. Daarom mogen ze niet samen zijn, een relatie is onmogelijk. 

Het verhaal van Romeo en Julia speelt zich af in de Renaissance. Nogal old school zou je zeggen: dat gaat toch helemaal anders in 2020? Of bestaan er ook nu nog onmogelijke liefdes en verboden vriendschappen? Met die vraag gaan jouw leerlingen aan de slag. Waar staan zij voor? Voor wie durven ze te kiezen? Hoe ver zouden zij voor vriendschap en de liefde gaan? 

Van daaruit werken de leerlingen toe naar een eigen versie van deze klassieker. In dit multidisciplinaire project wordt niet alleen gedanst, maar ook gespeeld en gefilmd.

  • Communiceren
  • Samenwerken
  • Probleemoplossend vermogen
  • Creativiteit 
  • Sociale en culturele vaardigheden

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR 
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.
Materiaalkosten: Bij deze workshop worden materiaalkosten gerekend. 
Groepsgrootte: maximaal 30

Goed om te weten

Over de kosten 

We rekenen voor onze workshops en lessenseries een regulier uurtarief van € 79,60 of een intensief uurtarief van € 83,50. Dit uurtarief is inclusief voorbereiding, organisatie en afronding en exclusief materiaalkosten. Waar materiaalkosten van toepassing zijn vermelden we dit in de tekst. Het uurtarief is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

Korting op het uurtarief
Een korting van € 19,50 op bovenstaande tarieven is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Aaneensluitend roosteren
SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan. Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

We brengen graag vrijblijvend een offerte uit. 

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

Informatie en Boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Lital Ephraim
Coördinator onderwijs

(Ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief al? Je kunt je hier aanmelden.)