Multidisciplinair

Dans, muziek

HipHop Experience

Voorstelling en workshops, totaal 3 uur, voor alle leerjaren en niveaus

Dynamische, interactieve hiphop-voorstelling en workshop. Leerlingen werken met de dansers en rappers uit de voorstelling en gaan actief aan de slag met de hiphopelementen muziek, dans en rap.

«Terug naar vorige pagina

Dompel je leerlingen onder in een HipHop Experience onder leiding van professionele dansers en rappers.

In een energieke, interactieve voorstelling laten zij de leerlingen kennismaken met de geschiedenis van HipHop (de New Yorkse blockparties in de 80's) en daarna met HipHop vandaag de dag in Rotterdam (zoals de Rotterdamse danser Timor en artiesten als Winne en Broederliefde).

Met dezelfde energie vervolgen de dansers en rappers de workshops met jouw leerlingen. Ze gaan aan de slag met dans (o.a. breakdance en popping) of rap / spoken word. Na de workshops komen alle leerlingen weer samen in de grand finale waarin ze hun nieuwe skills aan elkaar presenteren.

De voorstelling Hiphop Experience is ontwikkeld door experts uit de hiphop scene van Rotterdam: Rass King, Excellent, Shirley Emanuelson, Railyson Martina,  Shaneequa Thomas en Karim El Maslouihi in samenwerking met SKVR. 

Leerlingen maken op een actieve en receptieve manier kennis met de kunstdisciplines dans, muziek en schrijven. Tijdens de voorstelling verdiepen de leerlingen zich in de oorsprong van hiphop waardoor culturele vaardigheden worden ontwikkeld. Tijdens de workshop worden 21e eeuwse vaardigheden als creativiteit en samenwerking aangesproken.

Voorstelling en vijf workshops    

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus 
Locatie: op school of op een SKVR locatie
Duur: 3 uur (voorstelling van 25 minuten met aansluitend workshops)
Kosten: Voor dit product hanteren we het intensief tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder. 
Materiaalkosten: Bij deze workshop worden materiaalkosten gerekend.
Groepsgrootte: maximaal 90
Goed om te weten: Iedere leerling ziet de voorstelling, neemt deel aan één workshop en aan de gezamenlijke presentatie. Meer leerlingen is mogelijk tegen een meerprijs. Vraag naar de mogelijkheden.

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Over de kosten 

We rekenen voor onze workshops en lessenseries een regulier uurtarief van € 79,60 of een intensief uurtarief van € 83,50. Dit uurtarief is inclusief voorbereiding, organisatie en afronding en exclusief materiaalkosten. Waar materiaalkosten van toepassing zijn vermelden we dit in de tekst. Het uurtarief is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

Korting op het uurtarief
Een korting van € 19,50 op bovenstaande tarieven is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Aaneensluitend roosteren
SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan. Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

We brengen graag vrijblijvend een offerte uit. 

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

Informatie en Boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Lital Ephraim
Coördinator onderwijs

(Ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief al? Je kunt je hier aanmelden.)