Multidisciplinair

Dans, muziek

HipHop Experience

Voorstelling en workshops, totaal 3 uur, voor alle leerjaren en niveaus

Dynamische, interactieve hiphop-voorstelling en workshop. Leerlingen werken met de dansers en rappers uit de voorstelling en gaan actief aan de slag met de hiphopelementen muziek, dans en rap.

«Terug naar vorige pagina

Dompel je leerlingen onder in een HipHop Experience onder leiding van professionele dansers en rappers.

In een energieke, interactieve voorstelling laten zij de leerlingen kennismaken met de geschiedenis van HipHop (de New Yorkse blockparties in de 80's) en daarna met HipHop vandaag de dag in Rotterdam.

Met dezelfde energie vervolgen de dansers en rappers de workshops met jouw leerlingen. Ze gaan aan de slag met dans of rap / spoken word. Na de workshops komen alle leerlingen weer samen in de grand finale waarin ze hun nieuwe skills aan elkaar presenteren.

De voorstelling Hiphop Experience is ontwikkeld door experts uit de hiphop scene van Rotterdam: Rass King, Excellent, Shirley Emanuelson, Railyson Martina, Shaneequa Thomas en Karim El Maslouihi in samenwerking met SKVR. 

Leerlingen maken op een actieve en receptieve manier kennis met de kunstdisciplines dans, muziek en schrijven. Tijdens de voorstelling verdiepen de leerlingen zich in de oorsprong van hiphop waardoor culturele vaardigheden worden ontwikkeld. Tijdens de workshop worden 21e eeuwse vaardigheden als creativiteit en samenwerking aangesproken.

Voorstelling en vijf workshops    

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus 
Locatie: op school of op een SKVR locatie
Duur: 3 uur (voorstelling van 25 minuten met aansluitend workshops)
Kosten: Voor dit product hanteren we het intensief tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder. 
Groepsgrootte: maximaal 90
Goed om te weten: Iedere leerling ziet de voorstelling, neemt deel aan één workshop en aan de gezamenlijke presentatie. Meer leerlingen is mogelijk tegen een meerprijs. Vraag naar de mogelijkheden.

Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en Boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320) of mail (onderwijs@skvr.nl) ons, dan helpt Lital je verder. Contactformulier gebruiken mag ook.