Dansmakers

Workshop 1,5 uur, Lessenserie mogelijk op aanvraag. Voor alle leerjaren en niveaus.

 

Kruip in de huid van danser en maker in deze Theaterdansworkshop.

Tijdens de theaterdansworkshop Dansmakers kruip je in de huid van danser en maker. Naast het leren van een choreografie word je creatief uitgedaagd om zelf als maker aan de slag te gaan. Wat heb je nodig om jouw verhaal te vertellen in beweging? Wat maakt een choreografie interessant? Naast het observeren van verschillende bekende choreografieën, duik je dieper in op het maken van dans. Er wordt uitdagend bewegingsmateriaal aangereikt, waarmee gewerkt kan worden ter inspiratie.  Daarnaast zijn er verschillende opdrachten waarbij de creativiteit van de leerlingen geprikkeld wordt en waarin samenwerken centraal staat. Een bijzondere kennismaking met dans en het maken van dans in al zijn facetten.


Lessenserie
Een lessenserie Dansmakers is ook mogelijk. Hierin werken we in meerdere lessen aan het creëren van een eigen choreografie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Een SKVR-dansworkshop staat voor Dansplezier, Samen leren, Sportief bezig zijn en Samen Creëren. Tijdens de lessen wordt er altijd gewerkt aan een actieve dans warming-up die past bij de specifieke workshop. Daarna gaan de leerlingen door middel van diverse dansoefeningen en dansopdrachten aan de slag met het thema en de gekozen dansstijl. De leerlingen worden uitgedaagd om creatief te denken, oefenen sociale en culturele vaardigheden en werken samen. De dansworkshop wordt altijd afgesloten met een presentatie voor elkaar en met elkaar. 

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 1,5 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.           
Groepsgrootte: maximaal 20 (in overleg meer mogelijk ligt aan locatie)
Goed om te weten: op school vindt de les plaats in een gymzaal of groot lokaal
 

Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en Boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320) of mail (onderwijs@skvr.nl) ons, dan helpt Lital je verder. Contactformulier gebruiken mag ook.