DJ-ing & beatcreating

Workshop van 2 uur of
lessenserie van 6 x 1,5 uur
voor alle leerjaren en niveaus

 
Jouw studenten leren de technieken van DJ’ing en Beatcreating op een iPad.

«Terug naar vorige pagina

Tijdens deze workshop leren studenten de basistechniek van DJ’ing en Beatcreating. Na afloop zijn ze zich meer bewust van de basis van muziek en hebben ze kennisgemaakt met de bijbehorende techniek op de iPad.

Met een lessenserie raken je studenten ook bekend met het produceren van een track en zijn de ze op de hoogte van verschillende productiestijlen en genres. Er worden verschillende tools gebruikt op de iPad. De lessenserie wordt afgesloten met een presentatie waarin iedere student een eigen gemaakte track zal mixen met een bestaande track.

Studenten gaan aan de slag met het creëren van beats en muziek, wat hun creativiteit stimuleert. Door de verschillende technieken op iPad en computer wordt er gewerkt aan ICT-geletterdheid en probleemoplossend vermogen.

Workshop     
Doelgroep: alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur 
Kosten: Voor dit product hanteren we het intensief tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.  
Groepsgrootte: minimaal 5 en maximaal 15

Lessenserie
Doelgroep: mbo
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 6 lessen van 1,5 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het intensief tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.
Groepsgrootte: minimaal 5 en maximaal 15

Goed om te weten

Over de kosten 

Scholen binnen Rotterdam
Ons uurtarief is € 83,50. Dit is inclusief: voorbereiding, organisatie, materialen en afronding
Bij dit uurtarief gaan we uit van minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops of lessen uitgevoerd door dezelfde docent.
Voor ontwikkeling van een programma, wachttijd voor de docent en overige werkzaamheden betaal je extra. 
Neem contact met ons op. We doen je graag een voorstel.


Scholen buiten Rotterdam
Bevindt jouw school zich buiten de gemeente Rotterdam? Helaas kunnen we de komende periode geen nieuwe aanvragen meer aannemen. 
 

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320) of mail (onderwijs@skvr.nl) ons, of gebruik het contactformulier. Laura helpt je verder.