Ableton Push

Workshop van 1x 90 minuten 
Lessenserie van 4 x 90 minuten

Eigen muziek maken met een ableton push controller

«Terug naar vorige pagina

Eigen muziek maken? Dat kan nu bij SKVR onderwijs. Muziek bestaat tegenwoordig uit veel elektronische instrumenten. “Beatmaking” en “Producing” zijn voor de leerlingen waarschijnlijk al bekende termen. SKVR heeft een workshop ontwikkeld met een instrument dat daar goed bij aansluit, namelijk de Ableton Push 2. Muziek maken op een intuïtieve manier. Zet je gevoel om in geluid. De touch gevoelige pads op de ableton push controllers maken dit makkelijk.

Leer, Onder de begeleiding van onze ervaren muziekdocenten, hoe je een track kunt maken in het productieprogramma Ableton. Vervolgens uitvoeren met de Push2 controller als instrument. 
Werk in tweetallen op een MacBook en een Ableton Push controller. Koptelefoons op.
Lekker jammen zonder herrie. 

De workshop Ableton Push 2 is ontwikkeld door Electronic Music producers Guillem Gongora, Sander Heideveld & Aran Abe. Samen met SKVR hebben zij hun eigen beroepspraktijk vertaald naar een laagdrempelige lessenserie.

Informatie en boekingen

SKVR biedt al jaren structurele cultuureducatie in het onderwijs. Geen school is hetzelfde en dat vraagt om advies op maat. Doen we graag. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw school. 

Bel (010-2718320) of mail (onderwijs@skvr.nl) ons, of gebruik het contactformulier. Laura helpt je verder.