Living Together

Workshop van 2 uur
voor alle leerjaren en niveaus

 
In deze workshop maken jouw studenten een dubbelportret waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Ze ensceneren een eenvoudige handeling met zichzelf als tegenspeler.

«Terug naar vorige pagina

Living Together is een workshop over de verhalende kant van de fotografie.

Stel: op een goede dag loop je naar de brievenbus, er is iets vreemds aan de persoon die daar al staat. Na even goed kijken blijk je een tweelingbroer of zus te hebben die precies op je lijkt. Alleen het karakter van deze dubbelganger is heel anders. En wat een slechte kledingsmaak heeft hij!

Deze workshop is geïnspireerd op het werk van de Noorse fotografe Vibeke Tandberg en in het bijzonder haar serie Living Together. De resultaten gaan aan het einde van de workshop mee naar school.

Studenten maken kennis met fotografie en beeldbewerking. Ze worden geïnspireerd en geënthousiasmeerd. De studenten leren samen te werken (rollenspel/imago). Ze leren tijdens de workshops meer over het beeld en de betekenis en het verhalende karakter van de fotografie.

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus
Locatie: SKVR Rotterdam centrum
Duur: 2 uur
Kosten: Voor dit product hanteren we het regulier tarief. Dit is een vast uurtarief, zie de tekst ‘over de kosten’ hieronder.
Materiaalkosten: Bij deze workshop worden materiaalkosten gerekend.
Groepsgrootte: maximaal 15 (2 groepen tegelijkertijd mogelijk)

 

Goed om te weten

Over de kosten 

We rekenen voor onze workshops en lessenseries een regulier uurtarief van € 79,60 of een intensief uurtarief van € 83,50. Dit uurtarief is inclusief voorbereiding, organisatie en afronding en exclusief materiaalkosten. Waar materiaalkosten van toepassing zijn vermelden we dit in de tekst. Het uurtarief is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

Korting op het uurtarief
Een korting van € 19,50 op bovenstaande tarieven is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Aaneensluitend roosteren
SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan. Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

We brengen graag vrijblijvend een offerte uit. 

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs

(Ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief al? Je kunt je hier aanmelden.)