Romeo & Julia

Workshop van 2 uur
voor alle leerjaren en niveaus

Een multidisciplinaire workshop waarin theater, dans en media samenkomen. Het oorspronkelijke verhaal van Romeo en Julia wordt vervormd tot een eigen versie die studenten gaan spelen, dansen, filmen en terugkijken. 

«Terug naar vorige pagina

Misschien wel het meest bekende liefdesverhaal ooit: Romeo en Julia. De twee zijn tot over hun oren verliefd, maar hun families zijn verwikkeld in een jarenlange vete. Daarom mogen ze niet samen zijn, een relatie is onmogelijk. 

Het verhaal van Romeo en Julia speelt zich af in de Renaissance. Nogal old school zou je zeggen: dat gaat toch helemaal anders in 2020? Of bestaan er ook nu nog onmogelijke liefdes en verboden vriendschappen? Met die vraag gaan jouw studenten aan de slag. Waar staan zij voor? Voor wie durven ze te kiezen? Hoe ver zouden zij voor vriendschap en de liefde gaan? 

Onmogelijke liefde. Maar misschien kan het ook anders: liefde in een nieuw jasje!

  • Communiceren
  • Samenwerken
  • Probleemoplossend vermogen
  • Creativiteit 
  • Sociale en culturele vaardigheden

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR 
Duur: 2 uur
Kosten: € 235,- (scholen binnen Rotterdam)
Groepsgrootte: maximaal 30

Goed om te weten

Bij de SKVR Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.