Veranderingen bij SKVR centrum

Er gaat het een en ander veranderen bij SKVR locatie centrum. Na de zomer moeten wij de locatie op de Hennekijnstraat verlaten.
SKVR Centrum

Veranderingen bij SKVR centrum
Na de zomer moeten wij de locatie op de Hennekijnstraat verlaten. Uit onderzoek dat SKVR heeft laten uitvoeren blijkt dat het pand aan de Hennekijnstraat groot onderhoud en renovatie nodig heeft om de locatie duurzaam en toekomstbestendig te houden. De kosten hiervoor blijken zo hoog dat wij helaas geen andere mogelijkheid zien dan te vertrekken uit het pand. Andere factoren onderbouwen deze beslissing. Met name overdag is er te veel leegstand in het pand en bovendien organiseren wij onze activiteiten steeds vaker in samenwerking met partners, waarbij we gebruik maken van elkaars kennis en faciliteiten.

Cursussen gaan door
Vanzelfsprekend gaan we door met het aanbieden van onze cursussen. We doen dit, na de zomer, op andere locaties. We zoeken naar plekken in het centrum met een open en toegankelijke uitstraling, waar ruimte is voor ontmoeting en die beschikken over de benodigde faciliteiten. Welke locaties dit zijn maken we bekend zodra dit definitief is. We zijn hier op dit moment nog volop mee bezig.

Tot de zomer gewoon les aan de Hennekijnstraat
Alle cursussen gaan tot de zomer gewoon door op de locatie Rotterdam centrum aan de Hennekijnstraat. Alle cursussen die nu nog starten vinden ook nog plaats op de Hennekijnstraat.

Vragen?
Bekijk het overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden.