Brassbandschool

  • Dé plek voor Caribische brassmuziek
  • Voor alle leeftijden
  • Unieke eigen lesmethode
  • Boek een optreden (en support de Brassbandschool)

De SKVR Brassbandschool is een gezellige community waar serieus muziek wordt gemaakt. Uit een samenwerking tussen klassiek geschoolde musici en ervaren Caribische muzikanten is een unieke lesmethode voortgekomen waarin theorie en praktijk samenkomen. Van noten leren lezen tot spelen op je gevoel. 

Elke zaterdag is SKVR locatie Dalweg de plek waar brassliefhebbers uit alle hoeken van de stad, van alle leeftijden en achtergronden samen komen. We geven les in slagwerk, trompet en trombone. Onze docenten zijn zeer betrokken en binnen de community heerst een groot gevoel van saamhorigheid.

Binnen de Brassbandschool bestaan verschillende bands die regelmatig optreden in de stad en daarbuiten. Wil je een optreden boeken? Neem dan contact op met Jason Steba, coordinator van de Brassbandschool, brassbandschool@skvr.nl..   

De SKVR Brassbandschool is uniek in Nederland.  De lessen van de Brassbandschool zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je wat minder te besteden hebt. Op de Brassbandschool spelen liefhebbers van alle leeftijden en achtergronden met elkaar samen, wat zorgt voor een gezellige sfeer. 

Wil jij of je kind ook naar de Brassbandschool? Dan kun je je hier aanmelden.

Veel leerlingen van de Brassbandschool komen in aanmerking voor steun van het Jeugdfonds Cultuur. 
Dankzij Support Fons hebben we nieuwe instrumenten in kunnen kopen.

 

Boek een optreden

SKVR Brassbandschool is The place to be voor Caribische Brassmuziek. Denk aan brassbands die met knallende ritmes en pakkende melodieën in de zomer op straat spelen. Wie Zomercarnaval kent, kan ze niet gemist hebben! Onze groepen, variërend in niveau en repertoire, treden op bij kleinere en grote events. Buiten bij mooi weer en bij slecht weer binnen. Bij openingen, verjaardagen, evenementen en festivals zoals Werelds Delfshaven, North Sea Jazz Festival en Rotterdam Unlimited – Battle of the Drums. Maar ook de Efteling, Nationale Taptoe, Rotterdamse Operadagen, Kindermuziekweek en Jeugdvakantieland genoten van onze optredens. Een optreden van de Brassbandschool staat altijd garant voor een feestje! Boek je een optreden van de Brassband, dan support je meteen hun activiteiten want van de extra inkomsten kunnen wij de lessen continueren en de instrumentenvoorraad op peil houden.

Vraag offerte aan

Wil je samenwerken?

Heb je vragen of wil je een optreden boeken? Weet me te vinden!

Jason Steba, coordinator SKVR Brassbandschool
Tel: 06 833 124 43
E-mail: brassbandschool@skvr.nl.