Kleutermix 3x3

Weet je nog niet wat je kleuter leuk vindt? Of vindt hij/zij juist alles leuk? Schrijf dan in voor deze kennismakingscursus van 9 lessen. Kleutermix is een combinatiecursus waarbij het kind 3 lessen in 3 disciplines krijgt aangeboden zodat ze kennismaken met dans, toneelspelen en muziek (zang). Bij alle lessen werk je vanuit aan één thema toveren. Ben je een tovenaar, heks of fee? Met een toverspreuk kan je iedereen omtoveren in slangen, tijgers of muizen… geef jouw kind de kans om met haar of zijn creativiteit aan de slag te gaan en deze te ontwikkelen!

 

Prijs voor 9 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 61,00
 • Cursus
 • Niveau: Alle niveaus
 • Leeftijd: 4 t/m 6 jaar
 • Dans, theater én muziek

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
11:00 - 11:45 uur
22-05-21 t/m 17-07-21
Diverse docenten SKVR
Vol
Zaterdag
11:00 - 11:45 uur
22-05-21 t/m 17-07-21
Diverse docenten SKVR
Vol

In de mixcursussen staat elke periode weer een nieuw thema centraal.
De volgende disicplines komen aan bod in Kleutermix:

 • Bij dans beweeg je op allerlei manieren: door een toverspreuk kan je veranderen in iets vliegends, kruipend, kronkelend en stampend! Op speelse manier worden hierdoor de motorische vaardigheden gestimuleerd en komt ook de creativiteit aan bod.
   
 • Bij theater gaan we uit van een verhaal. De creativiteit wordt geprikkeld omdat de kinderen verschillende rollen mogen spelen en hun fantasie volledig de vrije loop kunnen laten. Ook wordt de samenwerking gestimuleerd. Toneelspelen doe je met elkaar.
   
 • Bij muziek ga je jouw stem ontdekken, aan de slag met ritme en zelfs performen met de leukste kinderliedjes die over toveren gaan. Je loopt lachend, swingend en vol zelfvertrouwen de les weer uit!

Iedere derde les kunnen de ouders aan het eind komen kijken wat er in die stijl is gedaan en geleerd. Probeer alles uit en kijk wat je kind het leukst vindt. Daarna zijn er genoeg mogelijkheden om door te gaan!