Musical maken (volwassenen)

In 15 weken werken we samen toe naar het maken en spelen van een gloednieuwe Nederlandstalige musical!

Prijs voor 16 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 241,00
21 t/m 24 jaar
€ 290,00
vanaf 25 jaar
€ 388,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Nieuw dit seizoen!

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
20:00 - 22:00 uur
21-09-20 t/m 25-01-21
Maarten Hopman

Onder coaching en begeleiding van een ervaren theatermaker, werk je aan alle disciplines die samen moeten komen om een nieuw verhaal op een muzikale manier te vertellen: Zingen, acteren, bewegen & schrijven.

Iedereen komt de cursus binnen met zijn of haar eigen talenten. Door de speler vanuit zijn of haar eigen kracht te laten werken kunnen we nieuw materiaal maken dat we presenteren in de vorm van een musicalvoorstelling. Bij de cursus ‘Musical maken’ leer je naast de basisvaardigheden van zingen, acteren en schrijven ook om jouw unieke talent verder te ontwikkelen en in te zetten in een groepsproces.

In les 16 van de cursus wordt de voorstelling gepresenteerd voor publiek.

 

De docent 
Maarten Hopman is afgestudeerd muziektheater maker & performer. Samen met zijn collega Bart Klop won hij in 2019 de publieksprijs op het café theater festival met hun eigen voorstelling ‘het jaar van de man’, waarna ze een tour door het land kregen. Ook was Maarten te zien in o.a. de musical Het Pauperparadijs in Carré, Il Barbiere di Siviglia van Opera Zuid en muziektheaterspektakel de Stormruiter in de regie van Jos Thie. Verder is Maarten als zangcoach werkzaam bij de MBO Theaterschool Hofplein en speelt hij tijdens Kerst 2019 in de musical ‘Tante Bennie heb een Kutkerst’ bij Theater Walhalla in Rotterdam, in de regie van Loes Luca.