Theater jongeren

Wil je ook zo goed leren spelen als jouw favoriete acteur? Kom dan naar de theaterlessen van SKVR. In de lessen duiken we in verschillende vormen van theater, zodat je een stevige basis kunt leggen. Improvisatie, monologen, dialogen, stil spel, verschillende speelstijlen en nog veel meer!

Prijs voor 30 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 342,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 12 t/m 20 jaar
  • Volg een gratis proefles

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Vrijdag
17:30 - 19:30 uur
01-10-21 t/m 10-06-22
Fedde van der Spoel

De lessen dagen je uit om verschillende kanten van jezelf te zien en te ontwikkelen. Je oefent speltechnieken in groepsoefeningen en maakt scènes in kleinere groepjes. Elke les is er een nieuw uitganspunt waardoor het programma afwisselend en uitdagend is. Er is in het programma ook ruimte voor eigen inbreng of fascinaties. Je ontdekt samen met de docent wat de kracht van theater is.

Aan het einde van het seizoen maak je samen een presentatie waarvoor je jouw publiek kan uitnodigen en je laat zien wat je heb geleerd.

Instroom mogelijk
Je kunt op elk moment instromen. Dit gebeurt in overleg met de docent. 

Get up and play | Vrijdag 1 Oktober

Tijdens deze avond doe je mee met verschillende korte workshops en kun je kiezen of je jezelf in gaat schrijven voor een theatercursus. De keuze hierbij is het volgen van theaterlessen óf mee doen met het productiejaar waarbij je toewerkt naar een voorstelling. Jezelf opgeven voor deze avond hoeft niet, je kan gewoon langskomen! 

Mocht je nog niet weten voor welke cursus je je wil opgeven (‘theater jongeren’ of ‘productiejaar jongeren’) dan kan je na de proefles makkelijker die keuze maken!

Bekijk hier de aftermovie van de allereerste editie.