Kortingen en vergoedingen

Rotterdampas, CJP, Jeugdfonds Cultuur
Lees meer

Jonge kind cursussen 0 tot 6 jaar - SKVR Hillevliet

Kom met je dreumes, peuter of kleuter naar SKVR Hillevliet. Op verschillende dagen in de week zijn er cursussen. Op deze pagina vind je een overzicht. Is een cursus al begonnen dan kan je vaak nog instromen. Je betaalt dan alleen het bedrag voor de resterende lessen. 

 

Deze activiteiten komen er aan
14 juni 2023

Beleef het mee - Creatieve ontdekochtend 0 tot 4 jaar

Beleef het mee! Een creatieve ontdekochtend bij SKVR Hillevliet. Speciaal voor kleintjes van 0-4 jaar. Dit is de laatste editie voor we de zomer in gaan en daarom hebben we wat speciaals. Na afloop is er een heerlijke ijscokar!
Lees meer
08 juli 2023

Hillevliet festival

De locatie SKVR Hillevliet is te vinden in verzamelpand 'De Hillevliet'. Naast SKVR zijn hier ook andere organisaties te vinden zoals Zuid.Boijmans, EMI en de Makerij. De Hillevliet bestaat 1 jaar en viert haar verjaardag op zaterdag 8 juli 2023 tijdens Hillevliet Festival! Wij zijn natuurlijk ook aanwezig. Kom jij ook?
Lees meer

Kies je cursus

Bijna iedere dag van de week is er wel een cursus. Schrijf je snel in. Is de cursus al gestart? Je kan vaak nog instromen. Je betaalt dan alleen de lessen die nog volgen. Heel graag tot snel!

A day at SKVR

Uitagenda Rotterdam neemt je mee naar SKVR Hillevliet.

Robbert van UITagenda Rotterdam ging langs bij onze locatie SKVR Hillevliet om te ontdekken welke cursussen en activiteiten er zijn voor de jongste Rotterdammers. Locatieleider Froukje vertelt ook wat er nog meer te doen is op deze locatie 'Op Zuid'


🥳 Ben jij benieuwd wat er allemaal te doen is bij SKVR Hillevliet? Waar wacht je nog op. Bekijk de video.✨