Poëzieschrijven met Bas Kwakman vervolg

Heb jij de basiscursus gevolgd of al iets meer ervaring? Tijdens de lessen wordt dieper ingegaan op de werking van taal, de balans tussen vorm en inhoud en het zoeken naar een eigen stem en thematiek.

Prijs voor 6 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 172,00
vanaf 21 jaar
€ 213,00
  • Cursus
  • Niveau: Verdieping
  • Leeftijd: 17 t/m 99 jaar

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
19:30 - 21:30 uur
08-11-22 t/m 13-12-22
Bas Kwakman

Dit doen we vooral aan de hand van algemene en individuele schrijfopdrachten en het gezamenlijk bespreken daarvan. Daarnaast lezen en bespreken we het werk van bestaande dichters en behandelen specifieke thema’s zoals metaforen, ritme, afbrekingen, voordracht, (klank-)rijm en het vertalen van poëzie. 

Tijdens deze zesdelige cursus krijg je huiswerkopdrachten en leer je feedback geven over je eigen, maar ook de teksten van andere cursisten. Hierdoor kun je soms heel anders naar je eigen teksten gaan kijken. Ook zal er aandacht zijn voor het lezen van bestaande poëzie. De cursus is bedoeld voor dichters en spoken word-artiesten die op zoek zijn naar verdieping in hun eigen werk.

Deze lessen worden live aangeboden maar kunnen ook online plaatsvinden. Dit gebeurt altijd in overleg met de jou, op basis van je voorkeur.

Klik hier voor de basiscursus.