Literair advies - laat je boek lezen

Schrijf je graag en wil je feedback op je teksten, maar heb je geen zin in een hele cursus? Dan is ons literair advies iets voor jou! Met dit adviestraject krijg je één op één feedback op jouw schrijven van onze docent zonder ruis van andere cursisten. Je stuurt een tekst in, plant met de docent een gespreksmoment in via Skype of Zoom, en ontvangt adviezen, feedback en antwoorden op je vragen. Heb je specifieke vragen over jouw tekst, dan kun je deze van tevoren doorgeven.

Prijs voor 1 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 132,00
21 t/m 24 jaar
€ 160,00
vanaf 25 jaar
€ 200,00
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 16 t/m 99 jaar

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
28-06-21 t/m 28-06-21
Robbert Meijntjes
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!
Woensdag
07-07-21 t/m 07-07-21
Robbert Meijntjes
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Dit traject is zowel voor schrijvers die even vastzitten als voor gevorderde schrijvers die professionele ambities hebben en willen publiceren. Je kan zowel proza als poëzie opsturen, voor volwassenen en kinderen. Het is een schrijfadvies op maat en wordt gegeven door een ervaren schrijver en docent. Je kan je het hele jaar door inschrijven.

Het werkt als volgt: je schrijft je in via de inschrijfknop en de docent neemt vervolgens contact met je op. Afhankelijk van waar je mee bezig bent stuur je de teksten naar de docent die alles heel zorgvuldig leest, van feedback voorziet en ook op maat gemaakte opdrachten voor je bedenkt. Je krijgt in totaal twee uur met de docent, dat kan ook opgesplitst worden in twee keer een uur. Tijdens de videobelsessie neem je samen alles heel zorgvuldig door wat je opgestuurd hebt en bespreek je de valkuilen en sterke punten van je werk maar ook hoe je de tekst nog kan verbeteren. Ook kan de docent je adviseren over hoe je de eerste stappen tot publicatie kan zetten, maar deze sessies zijn hoe dan ook al een allereerste stap!

Online advies
Vooralsnog zal dit advies online plaatsvinden, in afstemming met de docent kan daar ook een livesessie aan toegevoegd worden. Schrijver Robbert Meijntjes zal het literaire werk voor volwassenen lezen en Liesbeth Mende neemt de kinderverhalen of gedichten voor haar rekening.