Creatief schrijven II

Ben jij iemand die al eerder een schrijfcursus heeft gevolgd? Of ben je al langer bezig met een boek, toneelstuk of poëziebundel en wil je meer input? Creatief Schrijven II is voor iedereen die al een tijdje bezig is met schrijven en behoefte heeft aan het verkennen van meerdere genres. Iedere week krijg je feedback, inspiratie en een nieuwe lading schrijfstrategieën. De eerste vijf lessen probeer je verschillende vormen uit en de laatste vijf lessen kies je zelf aan welke tekst je wilt werken. Beginnen jouw vingers al te jeuken? Meld je dan aan en doe mee.

Prijs voor 10 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 206,00
vanaf 21 jaar
€ 249,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Verdieping
  • Leeftijd: 17 t/m 99 jaar
  • Creatief schrijven II

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
19:30 - 21:30 uur
21-09-22 t/m 30-11-22
Diverse docenten SKVR

In deze tiendelige cursus krijg je van de schrijfdocent allerlei leuke schrijfopdrachten en is er ruimte om te werken aan projecten die je zelf inbrengt. Meerdere literaire genres passeren de revue en we bespreken tijdens de eerste les waar de nadruk op komt te liggen. Je hebt dus als groep zelf invloed ook op wat je gaat leren. Ook krijg je iedere week feedback van de docent en praat je met elkaar over het ingeleverde werk. Deze cursus wordt deels live en deels online aangeboden. De verhouding daartussen hangt af van de ontwikkelingen.

Online omgeving
Elke week krijg je een huiswerkopdracht mee, die in een online omgeving (Dropbox/Drive) wordt geüpload. Op die manier kunnen je medecursisten en de docent jouw werk makkelijk lezen