Je hoeft het alleen nog maar op te schrijven I

Deze basiscursus creatief schrijven is voor iedereen die altijd al iets heeft willen doen met schrijven, maar er nooit een moment voor vond. Ben jij iemand met stapels schriftjes vol schrijfsels maar heb je ze nog nooit voorgelezen? Komen er midden op de dag mooie zinnen in je op? Droom je stiekem al even over het schrijven van een boek? Meld je dan aan en doe mee.

Prijs voor 10 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 225,00
vanaf 21 jaar
€ 272,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 17 t/m 99 jaar
  • Creatief schrijven

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
19:30 - 21:30 uur
15-02-23 t/m 17-05-23
Senna Pauli

In deze tiendelige cursus krijg je van schrijfdocent Senna Pauli allerlei leuke schrijfopdrachten. Je maakt kennis met de meest bekende literaire genres en technieken. Van ultrakorte verhalen tot beeldende poëzie, herinneringen uit je eigen leven, monologen van vreemde voorbijgangers, horrorscenes en sprookjes. Je proeft overal van en komt erachter wat jij nu echt leuk vindt om te maken.

Ook reikt Senna je opdrachten aan om je schrijfproces te leren kennen. Werk je graag elke dag een uur achter je bureau of liever tussen neus en lippen door in de trein? En hoe blijf je schrijven, ook als de goddelijke inspiratie even uitblijft? Je bouwt aan je schrijfpraktijk en ontdekt welke gewoontes bij jou passen.