Je hoeft het alleen nog maar op te schrijven I

Deze basiscursus creatief schrijven is voor iedereen die altijd al iets heeft willen doen met schrijven, maar er nooit een moment voor vond. Ben jij iemand met stapels schriftjes vol schrijfsels maar heb je ze nog nooit voorgelezen? Komen er midden op de dag mooie zinnen in je op? Droom je stiekem al even over het schrijven van een boek? Meld je dan aan en doe mee.

Prijs voor 10 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 206,00
vanaf 21 jaar
€ 249,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 17 t/m 99 jaar
  • Creatief schrijven

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
19:30 - 21:30 uur
19-09-22 t/m 12-12-22
Liesbeth Mende
Vol

In deze tiendelige cursus krijg je van de schrijfdocent allerlei leuke schrijfopdrachten. Je maakt kennis met de meest bekende literaire genres en technieken. Van ultrakorte verhalen tot beeldende poëzie, ongemakkelijke dialogen, herinneringen uit eigen leven, horrorscenes en sprookjes. Je proeft overal van en komt erachter wat jij nu echt leuk vindt om te maken.

Elke week krijg je een opdracht mee naar huis, ontvang je feedback van de docent op je ingeleverde werk en praat je er met de andere deelnemers over. Zo leer je in een veilige omgeving om je teksten te delen en er opnieuw naar te kijken. In iedereen woont wel een verhaal en dat verhaal hoef je alleen nog maar op te schrijven. Wat is jouw verhaal?

Heb je al wat meer ervaring? Kijk dan eens bij het vervolg van deze cursus.