Alleen het omslag nog

Deze cursus is bedoeld voor dichters en spoken word-artiesten met een reeds ontloken stem en een serieuze ambitie. Dichters die aan de poorten van tijdschriften, uitgeverijen en podia rammelen (of willen rammelen) en ondersteuning zoeken bij het finetunen van hun verzen, de samenstelling van hun debuut en het bepalen van de juiste strategie voor de op handen zijnde carrière.

Prijs voor 10 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 213,00
21 t/m 24 jaar
€ 250,00
vanaf 25 jaar
€ 306,00
  • Cursus
  • Niveau: Specialisatie
  • Leeftijd: 17 t/m 99 jaar

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
19:30 - 21:30 uur
08-02-22 t/m 28-06-22
Bas Kwakman

In twintig weken ga je aan de slag met docent Bas Kwakman waarbij je tien groepslessen hebt en tussendoor steeds werkt aan opdrachten. Naast het schrijven zal er ook aandacht besteed worden aan het lezen en vertalen van gedichten. De contactmomenten zijn in groepsverband zodat je elkaar feedback kan geven en elkaar kan ondersteunen. Doel is het klaarstomen van een selectie gedichten die vervolgens aangeboden kunnen worden aan professionele (digitale en literaire) tijdschriften, podia, websites en uitgeverijen. 

Ben jij er klaar voor? Stuur drie gedichten via het formulier hieronder. Bas selecteert uit de inzendingen een groep van acht personen waarmee hij tweewekelijks aan de slag gaat. 

Deze lessen wordt live aangeboden maar kunnen ook online worden gegeven. Dit gebeurt altijd in afstemming met jou, op basis van je voorkeur.

Je kunt je niet direct inschrijven voor Alleen het omslag nog, dit traject is bedoeld voor dichters en spoken word-artists die er klaar voor zijn om de stap naar het semiprofessionele niveau te zetten. Docent Bas Kwakman doet de selectie zelf. Stuur drie gedichten (als bijlage) naar dit mailadres: baskwakman@icloud.com. Wees niet getreurd als je niet geselecteerd wordt, Bas kan je vervolgens tippen om mee te doen aan Poëzie I of Poëzie II en dan probeer je het volgend jaar gewoon weer.