Rap by Excellent 12-15 jaar 8x

Heb jij wat te melden? Spreekt rap, freestylen en battlen je aan? In acht sessies, krijg je een introductie in rap, leer je je eigen teksten te schrijven, krijg je toegang tot een professionele opnamestudio om je eigen track op te nemen en werk je toe naar een performance met de andere deelnemers. Maak jij de beste rap, dan maak je kans om je track uit te geven op Spotify.

Prijs voor 8 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 55,00
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 11 t/m 15 jaar

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
15:00 - 16:00 uur
03-11-21 t/m 22-12-21
Roy Samuel

Deze cursus is bedoeld voor jongeren (11-15). De cursus is inclusief een professionele studio-opname, een Spotify upload en een performance op een toffe locatie.


Je docent is Excellent. Zijn echte naam is Roy Harvey Samuel. Excellent is een Nederlandse rapper en voormalige battle-MC. Hij bedacht en hoste het programma PunchOutBattles, maar is nu één van de drijvende krachten achter Stichting Rap-recent.

Excellent raakte in de jaren ‘90 geïnspireerd door o.a. Eminem en N.W.A. Als rapper liet hij van zich horen in tig van battles en toernooien en maakte hij deel uit van de groep Tuigcommissie en X2C. Verder trad hij op diverse albums aan als gast rapper en nam hij deel aan het vuurwerkproject Vingers in de Lucht.

Last but not least geeft Roy rap workshops op scholen, in buurthuizen was coach bij de Young Roffa Song Contest en nu de docent van deze cursus.

'Rap by Excellent' s een samenwerking van stichting Rap-recent en SKVR.

Creatieve bui? Volg een herfstcursus

Deze cursus maakt onderdeel uit van de herfstcursussen. Benieuwd welke cursussen je nog meer kan kiezen dit najaar?