Close Harmony Zang

Houd jij ook van de jazzy klanken van Close Harmony? Bij deze muziekstijl liggen de verschillende stemmen en tonen dicht bij elkaar. Dat geeft de muziek een rijke kleur. Het zingen van Close Harmony is een uitdaging door de grote verantwoordelijkheid die elke stem heeft binnen het lied en binnen de groep. Enige zang- en koorervaring is daarom wel nodig als je met deze cursus mee wilt doen.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 204,00
21 t/m 24 jaar
€ 247,00
vanaf 25 jaar
€ 309,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Vervolg
  • Leeftijd: 14 t/m 80 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

19:30 - 21:00 uur
31-08-20 t/m 28-06-21
Maria Mendes

Je krijgt les van een professionele docent. Er wordt, naast zangtechnieken als ademgebruik, timing  en articulatie, veel aandacht besteed aan het zingen van lastige toonafstanden, het luisteren naar samenklanken en het met elkaar neerzetten van het lied. De cursus is een heel seizoen, maar tussentijds instromen is wel mogelijk. Drie keer per seizoen zingen we tijdens de SKVR Jazznight, de avond waar alle bands van de SKVR Jazzschool spelen!

Ben je cursist (t/m 24 jaar) die al een jaarcursus volgt bij SKVR Muziek? Geef je dan op via je docent met een inschrijfformulier, je kunt dan namelijk gratis deelnemen aan één orkest, ensemble of band.

Ben je 25 jaar of ouder, wil je deelnemen aan een tweede orkest, ensemble of band of ben je geen leerling bij SKVR Muziek maar wil je toch meespelen? Dat kan! Je betaalt dan het genoemde tarief.