SKVR Capelle Dé Muziekschool van Capelle aan den IJssel

SKVR Capelle Centrum is dé plek in Capelle aan den IJssel waar je terecht kunt voor muziekles. Welk instrument vind jij het mooiste klinken? Een klarinet, saxofoon, viool of keyboard? Of wil je juist leren drummen of spelen op een gitaar? Dat kan! Voor iedereen, zowel kinderen als volwassenen, is er wel een mogelijkheid om zelf muziek te maken en samen te spelen. 

Bij SKVR Muziek speel je vanaf het begin veel samen in wekelijkse groepslessen. Natuurlijk krijg je ook individuele begeleiding van een professionele docent. SKVR besteedt dus niet alleen veel aandacht aan jouw eigen instrumentale en muzikale ontwikkeling, maar ook aan samenspel. 

Als je muziek maakt bij SKVR Muziek kun je regelmatig optreden: uitvoeringen op de Muziekschool zelf, op andere podia (zoals het jaarlijkse kerstconcert in de Dorpskerk, de einduitvoering in het Isala Theater of Pop On Stage in Capslocs/GROUNDS) of bij festivals in de stad. Jij speelt de sterren van de hemel en je ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, vrienden, vriendinnen, oma’s of opa’s genieten mee!

Onze SKVR Capelle Centrum cursussen