Ukelele met je kind

Aloha!

Leer in vier gezellige lessen, samen met je kind (7-11), ukelele spelen. Je hebt geen ervaring nodig en krijgt ieder een ukelele te leen om ook thuis te oefenen. We sluiten de cursus feestelijk af met een optreden in Hawaaiiaanse stijl. Quality time met je kind én een instrument leren bespelen.

Prijs voor 8 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 80,00
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 7 t/m 11 jaar

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
15:45 - 16:30 uur
02-11-21 t/m 21-12-21
Julien Graute
Woensdag
13:15 - 14:00 uur
03-11-21 t/m 22-12-21
Dominick Amatsahip
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Schrijf je in voor de beginnerscursus Ukelele spelen. Je leert samen met je kind een aantal bekende liedjes spelen op dit populaire snaarinstrument. Deze cursus is geschikt voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar. Je volgt de cursus in een groep met maximaal 4 andere duo’s. In de laatste les spelen jullie de sterren van de hemel tijdens een spetterende afsluiting, geheel in Hawaaiiaanse stijl!

De ukelele’s leen je gratis van SKVR, je ontvangt ze tijdens de eerste les en mag ze tussen de lessen door mee naar huis nemen om te oefenen.

Naast de fysieke lessen op een locatie van SKVR, maak je gebruik van een handige app. In de app staan leuke filmpjes en oefenopdrachten voor thuis.

Goed om te weten:
•Schrijf je in op naam van het kind.
•De app is geschikt voor alle telefoons en tablets. In de eerste les installeren jullie hem met hulp van de docent op je eigen device.

Creatieve bui? Volg een herfstcursus

Deze cursus maakt onderdeel uit van de herfstcursussen. Benieuwd welke cursussen je nog meer kan kiezen dit najaar?