Gitaar Jazz

In de gitaarlessen behandelen we in eerste instantie de meegekregen combo-stukken. Aan de hand hiervan komen de belangrijkste onderwerpen aan de orde, zoals begeleiding (akkoorden en rhythm), het spelen van een thema (interpretatie) en improvisatie op basis van het materiaal (ritme, melodie, harmonie). Daarnaast ontwikkelen we vaardigheden als ritme, notenlezen; het eigen maken van standaard akkoordenschema’s zoals blues en rhythm of het aanleren van bijpassende grooves.

Door gerichte keuze van stukken wordt de cursist steeds een stapje hogerop gebracht en lacunes in kennis en praktijk ingevuld. De akkoordenkennis wordt uitgebreid; harmonische analyses gemaakt. Toepassingen door middel van toonladders en drieklanken worden aangereikt.

Verschillende stijlen en technieken komen voorbij zodat de gitarist gaandeweg de juiste weg door het jazzrepertoire weet te vinden.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 513,00
vanaf 21 jaar
€ 859,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 14 t/m 80 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

29-08-22 t/m 26-06-23
Diverse docenten muziek

Bandles erbij?
Wil je naast instrumentles graag in een band samenspelen, kies dan voor Combiles. Je krijgt dan om de week 30 minuten instrumentles èn wekelijks een uur bandcoaching door een vaste docent. Deze lesvorm biedt vele voordelen en raden we dan ook iedereen aan. Om deze lesvorm te promoten geldt er bovendien standaard een korting tov de afzonderlijke lesvormen. Lees hier meer over de combiles.