Basgitaar + bandles Popschool t/m 24 jaar

Spelen in een popband én (nog meer) skills leren op basgitaar. Dat is de combiles basgitaar bij de SKVR Popschool. Je krijgt een uur bandcoaching met jouw eigen band door een vaste coach en daarnaast wekelijks basgitaarles. Dat betekent veel leren én veel optreden, binnen een half jaar sta je te knallen op het podium.

Prijs voor 38 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 743,00
21 t/m 24 jaar
€ 808,00
vanaf 25 jaar
€ 962,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 12 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

01-09-20 t/m 06-07-21
Joost Verbakel
20:15 - 21:15 uur
01-09-20 t/m 06-07-21
Ramon de Wilde

Met een eigen band in een half jaar op het podium
De SKVR Popschool is popmuziek in alle vormen en soorten én voor alle leeftijden en niveaus. Tijdens het seizoen werk je met jouw band aan de nummers die jij wilt spelen. Vervolgens sta je drie keer per jaar met jouw Popschoolband te knallen op één van de grote podia in Rotterdam en omgeving. De SKVR Popschoolbands stonden eerder al op podia zoals CAPSLOC Capelle a/d IJssel) en Rotown.

Tussen de grote concerten door zijn er verschillende Band Blend-miniconcerten op toffe plekken in de stad. Zo kun je samen met de bands van de SKVR Jazzschool en Rock Central nóg meer optreden.

Schrijf je online in of kom langs voor een meet & greet. Je kunt je met je volledige band inschrijven en gelijk aan de slag. Heb je nog geen band? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een Popschoolband die het beste past bij jouw skills en muziekstijl. 

Bij de SKVR Popschool kun je op twee manieren lessen volgen, alleen bandles of bandles met instrumentles (combiles)

Tijdens de bandlessen werk je wekelijks met jouw Popschoolband 60 minuten aan repertoire, sound en performance. Wil je naast bandles ook individuele skills op je instrument verder ontwikkelen? Kies dan voor de combiles. Je krijgt dan wekelijks 60 minuten bandcoaching én wekelijks instrumentles in een groepje.

Kom spelen in één van de SKVR Popschoolbands op dinsdag en woensdag in het WMDC (Delfshaven) en donderdag in CAPSLOC (Capelle a/d IJssel). Lestijden: tussen 18.00 en 22.00 uur (in overleg met coach en docent).

  • Met 1 jaar ervaring op je instrument kun je vaak al beginnen
  • Binnen een half jaar sta je met jouw band op het podium
  • Begeleiding door professionele docenten uit de popscene
  • Werk aan eigen repertoire binnen jouw favoriete popstijl
  • Je kunt jouw bandcoaching aanvullen met instrumentles
  • Extra inspiratie en verdieping door workshops